0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi arabayı mı satıyon?
Yabancıya gitmiyor.
2002 İlk VVT motorlardır. İngiltere üretimidir. Motor bloğunu dökerken mikronluk hata yapılmış ve yanma odasına yağ kaçıyor ve yağ yakıyor bunu bilerek alın...
Sen mi alıyon yoksa ilan yok mu sahibindende?
Alırdık almasına da, OGÜN abi bombayı erken patlattı.Henüz koymadı ama E12'nin ilana ihtiyacı mı var yahu ? Komşuya söyle, 1 haftaya satılsın.
bende daha dillendirmedim zaten bir projem var adını koymak üzereyim sadece diger aracı bulmadan tosunumu vermem cumartesi bakacaz bakalım birşeyler hayırlısı inşallah.bakarsın beklemek zorunda kalırım yüksel kısmet yaa ama ne sevinirim öle birşey olursa yani.
Adam akıllı fiyat yazıldığı zaman zannetmiyorum abi.Bizim kasaların hayranı oldukça fazla, hele Sedan olunca tam aile modu oluyor.Lokantanın önünde durursun lokantacı araba hakkında soru sormaktan yemek yedirmez, berbere gidersin "nası be Yüksel bunlaa, ben de düşünüyorum" der dinler durursun. Gider yani, bekleyeceğin 1 hafta.
piyasakiler gibi abartı fiyat peşinde degilim zaten beni biliyorsun neyi hakediyorsam onu isticem sanada söledim zaten.hele bi bu haftasonu diger araba belli olsun bakalım bi istedigimiz temizlikdemi.ona göre kapora bırakır tosunumu satmaya başlarım. gerisi nasip kısmet artık ne zaman satılırsa hiç sorun degil nekadar sürede satıldıgı 8sene hiç üzülmeden binmişim bi 8 sene daha yok demem sadece bir yarım kalan hayal için işte keyfine satılık dedikleri bu olsa gerek
Hayırlısı olsun abi Hayallerin peşinden gitmek gerek
aynen hayırlısı nasip kısmet artık araştırmaya başladık birşeyler. daha 8 senelik anıyı nasıl satacaz düşünmedim ama yolumuzu yavaş yavaş ayırıyoruz artık öle gözüküyor
Hayrola Ogün satıyor musun arabayı?
Ahmet abi demişti ya ave için sonuçta eşya diye o kafaya gelebilirsen o kafa süper işte
yarım kalan bir hayalim vardı abi. beklediğim birkaç iş gelişmesi olumlu sonuçlanınca hayalim için biraz araştırdım.haftasonu Allahtan mani olmaz ise kafamda bir araç vardı birşeyler buldum gibi ona bakmaya gidecem.eger begenirsek sölendigi kadar da temiz ise kapora verir hayırlı olsun deriz diye düşünüyoruz.nasip kısmet bakalım.çok memnunum nasıl satarım bilmiyorum ama yavaş yavaş herhalde vedalaşcaz artık tosunumla.
İnşallah istediğin gibi olur Ogün.İnsanın hayallerinin peşinden gitmesi güzel. En azından istikamet hep daha ileri ve daha iyisi olmalı.
işte o konuda herkezin haklı bir şüphesi var abi daha ileri daha iyisi konusunda ben biraz model düşürücem ve adı pek iyi olmıyan bir araca gidicem bmw çok dillendirmiyim hani ama 98 model 194binde hatasız kazasız boyasız lpgli(zavoli) motoruna anahtar deymemiş üzülmemiş hertürlü teste rahatlıkla sokulacak bir 320ye gönlüm kaydı.hayaldi bakalım nolcak sölendigi gibimi çıkacak çok iddaalılar öle olduguna dair.bilgiler böle şuan.kesin degil ztn bakıcaz incelicez ustalarımıza danışcaz vs.
Beğenmişsin Ogün bir şey diyemem ama bu BMW yedek parça ve bakım maliyeti konusunda seni üzer mi demeden edemeyeceğim.
2002 terra ta 24 cok para hocam.Ayrica yag yakma sida var. NE kadar temiz olursa olsun biraz pahalı. Millet abartmis.Oyle ha diyince de satilmiyor.2004 sol e de 30 bin lira istenmis ligide var. SEne 2023 de satılır