0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
1.33e o para çok liste fiyatına bakarsan farklı. Ama 1.33lerin corolla kasalarında satışı çok yavaş. O kasaya 1.33 alıp üstüne o parayı ödeyeceksiniz. Ben almazdım şayet
Yorumu fiyata göre yaptım Barış abi şuan benim arabam da 1.33 ama bundan sonra ufak hacimli motorlu arabaya binmem bu ilerise nasip olursa eşime alacağım bi araba bile olsa o fiyata 2012 1.6 132 bg daha mantıklı bence. Çünkü vergileri ayni sinifta iki aracin ama diğeri 3 yaş sinirini geçeceği için daha avantajlı olacak. Bu yazdiklarimdan anlaşılmasın ki arabamdan memnun değilim ama corollayi full bagaj doldurup ailecek yola ciktiginizda biraz can sıkar 1,33 de
Sıfır liste fiyatı 49950 tl +2000 tl lpg +fiyatını bilmiyorum ama en az 1000 tl de navigasyon alaşım jant da vardır bence onda soylememisiniz ama.53 bin gibi bi rakama geliyor araba 46 çok da fazla degil hani ama 45civarı ideal bence
dostum jant yok lpg+navigasyon var, ve son 46 istiyor, sizlerden anladığım kadarıyla 46 etmez
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-klimali-sirali-sistem-lpg-li-otomatik-175277422/detay/Arkadaslar ilandaki araci inceleyerek yorumlaminizi Rica ediyorum
araba kötü gibi ama 10 liraya araba kalmadı ne desem bilemedim
Okan Ben Sana bunu alayimda yolda terör estirirsin bos araç değil
doğrudur abi modele bakınca birazda aracın gösel durumunu gözeterek bunu dedim bu arada pembe stickeri yapıştırmışsın abi gözümden kaçmadı
Evet arkadaşlar Opel Frontera nasıl bi araçtır 3 kapılı tenteli olanlar arkadaşım kafayı takmış alacam diyor yazın kendisine 95 xli aldık bi arkadaşımız frontera almış onu gördü hoşuma gitti altı değmez diyorda biraz sorunlu bi araç bana sordu sen almazmısın diye yok dedim ne işim var benimki otomobil olacak dedim görüşlerinizi bekliyorum
olur fiyatını özelden yazarmısın lütfenBugün Bursa Cavdarli bayide 48500 e sifirini veriyorlardı.46500 hem 2.el hem 2013 model.ben olsam sifirini düşünürüm.