0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Doğrudur. Sürüş yapmak gerek. Ama bu dediğiniz sorun 1.4 DSG Tiguan'da da var. Yani bu biraz da yazılımsal bir sıkıntı. Ve MCP'de bu sıkıntıyı güncelleme ile hallettiler diye biliyorum.
Vites konusun da kesinlikle katılıyorum böyle vasat bir sistem yok. Benim yazacağımı tam anlamıyla Okan yazmış. Ben de 508 de denemiştim araç gitmiyor. Gaza baya yüklenince hareket ediyor. Bu arada Golf ile C4 ü sakın yanyana tutmayın küfür gibi bir şey bu. Golf'ün tadı başka hiç bir arabada yok.
Golf'un C4'e karşı DSG hariç çok belirgin bir üstünlüğü olduğunu düşünmüyorum. Golf tipik bir Alman: Kaliteli fakat çok sıkıcı ve ruhsuz bir araç.
Baska bir konuda golfu wv farkli bir kalitede uretiyor diyen sendin
VW'in Golf'ü daha farkli bir standartta üretmesi onu C4'ten fersah fersah üstün yapamıyor maalesef
Golfun bosuyla c4 un bosunu koy yine anlarsin farki kendinle celisiyosun her konuda farkli konusuyosun benim kullandigim arac en dolusuydu tavani sevmedigi icin koymamis acilmiyomus 18 jant vardi sekil bisey guzeldi koltuklar falan ozel kendi secmis vites kucucuk hos duruyor doluydu yani ama gel gelelim araba gittttseeemmm mi gitmeeesemmm mi yapiyor
Niye boş donanım? Araba aynı araba değil mi? Dolusunu koysak da sonuç tepetaklak değişmez. Golf C4'ten üstün olabilir. Ama arada dağlar kadar fark yok maalesef. Golf bence de güzel bir araçtır. Fakat ilahlastirmaya gerek yok.
911 almiyoruz arlarinda daglar kadar fark yok dolusunuda koysan bosunuda bariz golf onde olur kull yapimi sonucta Hanii bizde arabadan anliyoruz yanii anlarsin yaa
Niye önde olur? Golf'ün DSG şanzıman hariç C4'ü tek kalemde sildirecek bir farki yok kanımca.
Bi xenon far ? Cam tavan acilir mi ? Hangisinin kaportasi daha tok ? 1.6 motor hangisinde daha verimli ? En buyuk soruda bu zaten hangisi daha verimli motor olarak c4 desen bile sanzumani berbat bi araba istedigi kadar iyi motoru olsun duzgun yuriyemez c4 oldurdun deme aralarinda 10 lira fark olsun c4 alirim ama 5e3 degmez gercekten o sanzuman icin
Bi Xenon far Highline'da standart mı?
Bi Xenon far Highline'da standart mı? Cam Tavan Highline'da standart mi? 1.4 TSI 140 1.6 THP 156'dan ne kadar verimli?Exclusive donanıma denk gelen bir Golf'ün fiyatı ne kadar? Bu konfigürasyondaki bir Golf için kaç ay bekletiliyorsunuz? Tok kapı ve kaporta için aylarca beklerim diyorsanız Golf alabilirsiniz elbette ki.
standart. şimdi şöyle bir durum var. bu citroen c4 denilen aracı bedavaya verseler almam. düz, otomatik fark etmez. golf'e günümüz şartlarında verdiğim paraya acımam. elbette gereksiz donanımları satın almam. c4'ün yolda gidişiyle golf'ün ilgisi yok. bu yüzden karşılaştırmak bile hakaret olur diyen çok çıkar. c4 alan insanlar donanıma ve düşük yakıt tüketimine bakarak alanlardır. kimse c4'te ruh aramaz. golf'ün ölüsü ve dirisi iş yapar. hani sürmeye de gerek yok, içinde seyahat etmek yeterli farkları görmek için.
benzinli citroenler baya müsrif yakıt konusunda, citroen bayilerinde dahi uyarıyorlar bu konuda,açılır tavan hiçbir vw de veya diğer markalarda standart donanım olarak gelmez, gelen varsada tr ye sokan firmanın insiyatifidir. bixenon highline da standart, Çekirdeği yeni açtım, sizi izliyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-1999-model-beyaz-cr-v-182557225/detay/ Uzun zamandır accord takip ediyorken Mazda'yi sonradan listeye ekl Uzun zaman accord takip ediyorken mazda 6 yi da listeye dahil ederek kendimi zor duruma soktum ama mazda 6 uygun fiyata bulunabilecek bir arac, lakin cevrede pek fazla olmayınca incelemek nasip olmadı..piyasasi konusunda cok endisem yok...Zaten d sinifi Passat haric cok da kolay satilmiyor...bir de sans bu isler, Ben Benin araci Adam satiliga koydugu gun almistim, simdi Ben 1 aydir satisa koydum ama istedigim fiyata satamiyorum...