0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konuya girmeden tahmin etmiştim kesin sizsiniz diye. [emoji4] Ben olsam Avensis'e yönelirdim.
O fiyata 2005-06 model alabilcem zaten 2005 model satıyorum biraz modelli bir araba istiyorum avensis biraz alt tercihlerde kalıyor
O zaman FD6 diyorum. Ama yalıtımı ve süspansiyonlari çok kötüydü bence.
O da biraz zor gibi ama ona da bakacağız
Hayırlısı neyse o olsun.Eğer olur da FD6 alırsanız yapacağınız ilj modifikasyon ses yalıtımı olsun. Çünkü bizim E11'den farkli değil yol sesi olarak.
bişey rica edebilir miyim ? araba değişştiren gönlüne göre ne isterse alsın olmaz mı ? ne zaman birisi arabadan bahsetse o gün başım ağrıyor. parasızım sıkıntıdayım canım çok sıkkın. nasıl toyota "toyota gibi adam " reklamını kaldırdıysa , sizde benim için arabanızı yenilerken foruma yazmasanız olmaz mı ?
Sedan tutkunuz yoksa 2007-2008 corolla verso yakışır diye düşünüyorum.
Civic almam... Bisiklet bile ondan daha rahat (2007 ve sonrası) Model takıntın olduğu için Avensiste uymaz sana. Bana kalırsa bu alternatifler arasından Corolla'yı tercih etmelisin... Amma velakin komfor takıntın yoksa tamamen civic derim...
Ben Civic'te öyle abartı bir sertlik hissetmedim. Mesela Golf Civic'ten daha sert. Ama Civic birazcık derin çukur gördü mü pat küt ediyor, ses yalıtımı da iyi değil ayrıca. Golf'te patır kütür bir çukura girdiğimizi hatırlamıyorum.
şimdiki civicimden illaki daha konforludur bence. konfor takıntım olsa alman arabası alırdım ki astradan sonra çok şikayet ederdim konfor konusunda. corollanın fiyatı da civicle aynı hemen hemen. şu an auris çok ağır basıyor fiyat konusunda napcam bilmiyorum
Enes bu söylediğin kelimeleri başka yerde söyleme bence Golf Civic'ten daha mı sert dedin sen ! Golf'te ki süspansiyon başka hangi C segmenti araçta var aşırı güzel bir süspansiyona sahip Golf. Tekrar denemeni önemle rica ederim senden.
Golf Civic'ten daha sert. Ama Golf'te bir çukurdan geçerken anam ne oluyor? falan demedim hiç. Civic daha yumuşak olmasına rağmen resmen süspansiyon konusunda 1999 model Corolla'mizi aratti. [emoji4] FD6 kasa Civic'lerin temiz olanları 40'tan başlayıp 50'ye kadar gidiyor. Ama bende bıraktığı intiba en fazla 35. Benim bindigim araba 2011 modeldi ve kondisyonu konusunda hiçbir şüphem yoktu. Ama ilk çukurda yayları kesilmiş Tofaş'ta gibi hissettim kendimi.
Enes bu söylediğin kelimeleri başka yerde söyleme bence Golf Civic'ten daha mı sert dedin sen ! Golf'te ki süspansiyon başka hangi C segmenti araçta var aşırı güzel bir süspansiyona sahip Golf. Tekrar denemeni önemle rica ederim senden. Yanlış düşünüyorsun Seçkin tam tersine senin şimdi ki aracın yeni kasa Civic'ten çok daha konforlu. Senin araçtan bende de vardı 2004 modeli. Ben de bir ara heves ettim yeni kasaya hem de taa Antalya'ya gittim almaya bir çukura düştüm eyvahh sanki parçalandı araba süspansiyon deli gibi sert. Satıcı arkadaşa da açık açık söyledim ben bu aracı beğenmedim diye ve almadan geldim sonrasın da bi kaç denemem daha oldu ama nafile hepsi aynı. Astra konusunda uykusuzluğum sebebiyle tam olarak ne dediğini anlamadım konforlu mu dedin konforsuz mu dedin ! Bana kalırsa Astra akranı Golf gibi konforda üstüne yok tatlı sert ve kullanıcıyı rahatsız etmeyen güzel bir süspansiyonu var. Bu iki aracın konforundan daha iyisi Avensis'te var...
öncelikle bu konunun "tüm araç tavsiyesi isteyenler buraya" başlığında dile getirilmesi gerekirdi.gelelim mevzuya. seçenekler geniş ve herhangi bir araç olabilir gibi geldi bana. 1.6 lt golf 5 olabilir en hitlerinden. yine güncel astra'nın 1.6 lt 115 hp motorlusundan olabilir. bence en güzeli 1.6 lt lancer'a geçmek olabilir. daha sayabilirim ama ön plânda bunlar var.
Senin bindiğin Civic'te muhtemelen özel bir kit vardı ve bindiğin Golf'te ise herhalde 4 amortisör de patlaktı Civic sana nasıl yumuşak geldi ya ciddi anlam veremedim o araçta kesin 70 yanak lastik vardır