0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
etrafta mazda 6 bulup incelemem gerek. mazdalar fiyat olarak baya uygun. ama benim gönlüm daha çok accorddan yana gibi....aracı satma konusunda biraz zorlanacak gibiyim, 5400 tl hasar kaydım var, 1943 tl far değişimi, diğerleri de sürtmelere bağlı. yalnız birşey öğrendim her haltı kaskodan yapmamak gerekmiş..sanayide 1000-1500 arası yaptıracağım şeyler kaskoda 3000 tl görünüyor...eylül 15 te ilan verdim, 2 kişi görmeye geldi birisi ile anlaştık exper aşamasında arkadaşın babası oğluna bu araç benzinli imiş sen bana söylemedin, ben evime benzinli araç sokmam diyerek yan çizdi...aracın sağ ön çamurluğunu da tokullar boyadık demişti sonradan öğreniyorum değişmişler ki değişim gerektirecek hasar yoktu. hiç aklıma gelmezdi değişecekleri..aracımın ilanı bu linkte, sizce fiyatı yüksek mi yazdım. pazarlık payım var...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-115-binde-bakimli-masrafsiz-ve-lpg-li-179595457/detay/buda aracı satsaidim alacağım mazda idi.....3bin tl lik tramer kaydı varmış. sağ kapı sacları ile ilgili olduğunu söyledi sahibi...fiyatı eskisinde 1000 tl aşağı revize etmiş tekrar...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-pazrlik-icin-aramayin-pazarlik-arac-basinda-178701750/detay/
Mazda 6 yı pek bilmiyorum güzel araca benziyor ama bence kesinlikle Accord Geçenlerde BAndırmada full donanım+full body kit+jant şeklinde son kasa beyaz gördüm servise yetişecektik ama durup biraz inceledim Aşırı aşırısı beğendiğim 3 araçtan biri
Accord isteyenlere satayım
selamun aleykum herkese 25 bın lıraya aıle ıcın ne alınabılır ben 2004 2006 avensısı cok begenıyorum ama onerır mısınız ve bu fıyatlara varmı
malesef yaa en fazla bu kadar cıkıyor borc harc
pekı bunlarda satarken en az hangısınde zarar ederım
herkese merhaba arkadaşlar,pazartesi aldık yarisimizi maşallah çok iyi.. sizden öneri almam gerekiyor.uzaktan kumandası aracın bozuk yani tuşları içine girmiş artık, kapıyı açarken zor basıyoruz, değiştirmemiz gerekiyor, nerde yaptırabiliriz fiyatlar nasıldır?
cevap yok mu kimseden
Aşağı yukarı her sanayide bir anahtarcı bulunuyor, semtinize yakın yerdeki sanayilerde anahtarcı arayın, sorma yöntemiyle veya gps le gayet rahat bulunursunuz, ben satın aldığımda tuşlar kopuktu direkt, 20-25tl ye mal olmuştu, hem tuşların yerine konulması hemde pil değişimi, izmitteyseniz direkt yönlendiririm.
yani kendi servisinde yaptırmaya gerek yok diyorsunuz. maalesef antalyadayım 25 tl olsa iyi bakırcıları aradım 750 tl falan olur diye bişiler geveledi saçma sapan.sanayiden başka yolu yok bakalım ne kadara mal olcak. teşekkürler Alper Bey