0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaslar Merhaba 2004 Avensis mi satıyorum. Sonrasında accord yada mMazda 6 alma pplanlarım var. 2008-2009 accordun piyasası 53-58 arası, temiz ve düşük km lisine 60 üstü isteyen de var ama benim bütçeyi zorlar 60 bin....mazdalar daha uygun, 2009 mazda6 45 bine de bulunabili yor....siz olsanız tercihiniz ne olurdu....Mazda 6 pek göremiyorum piyasada accordun b beyaz olanını gördüm araç mükemmel duruyor...her ikisi de donanım olarak aynı, Mazda plus donanım da sunroof sunuyor...
Arkadaşlar homdayı oldukca kötüledi ancak 2 yıldır en az haftada bir iki kez olmak üzere dayımın accordu kullanıyorumne bahsedilen malzeme kalitesizliğini gördüm ne de bugün fiyatları abartı buluyorum bizde 2008i 55e sattık. Bizde ki arac full dü deri koltuk koltuk ısıtma sunroof vs.... Fullüne göre bakarsak mazda 6 yı accordan 10 kata daha fazla sevsemde kesinlikle Accord öneriyorum!
honda aracın sıfırını 110 bin küsüre satınca ikinci eli de ister istemez artıyor accordun arkadaşlar
honda aracın sıfırını 110 bin küsüre satınca ikinci eli de ister istemez artıyor accordun arkadaşlar....mazdalar daha uygun, hatta geçen pazartesi araca alıcı çıktı, ve mazda 6 uygun fiyata buldum diye daha evvel istediğim fiyatın 500 tl altını söyleyen vatandaşı aradım tamam gel senin söylediğin fiyata veriyorum dedim, toyota tokullara gittik arkadaş babası ile gelmiş, benim araçta çamurluk değişmiş, tokulların kazığı bana boyadık dediği parçayı değişmişler ben de sonradan öğreniyorum, adamın babası bu araç benzinliymiş sen bana söylemedin ben benzinli araç almam diyerek çark etti...biz de hem zamandan hem de mazda 6 almaktan olduk..2010 64 binde 47500 e bulmuştum, pazarlık olmadan...sonra baktım aynı vatandaş aracı 56 bin yapmış....mazda6 f1 vites olsaydı kesinlikle ilk düşüneceğim araç olurdu, birde küçük bir ayrıntı ama kapı açık göstergesinde 4 kapı ayrı ayrı görünmüyor, avensisteki gibi kapı açık göstergesi var ama hangi kapı açık belirtmiyor, 2 çocuk var ben de çok defa saga çekip kapı kontrolü yaptım, önemsiz ama benim için önemli ayrıntı...)
çocuk kilidi kullanmıyor musunuz ?ötv zamından sonra herkes fiyatını yükseltti. avensis 1.8 lt araçların da ikinci eline bakın, onlar da zamanla yükseltti. mazda'nın fiyatları çok tutulmadığından daha mantıklı. ben olsam mazda'ya doğru yönelirdim. aynı sayılabilecek özellikler ve kalitedeki araçlar için neden fazla para ödeyeceksiniz ? çocuklarınız varmış, eğitim masrafları vb. ihtiyaçları elbet olur. ülkenin durumu pek parlak değil.
mazda al arabaya bin hocam leş hondalara bmw parası istiyorlar şu memlekette leş vteclere 35 lira efsane kasa corollalara 30 bin yazanları görünce midem kalkıyor.bundan sonra araç alırsam tutulmayan ya da az tutulan ama 2. elde parasının hakkını veren araç alırım. Hoş avensis de f-p aracı olduğu için aldım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-honda-1999-model-beyaz-cr-v-182557225/detay/ Uzun zamandır accord takip ediyorken Mazda'yi sonradan listeye ekl Uzun zaman accord takip ediyorken mazda 6 yi da listeye dahil ederek kendimi zor duruma soktum ama mazda 6 uygun fiyata bulunabilecek bir arac, lakin cevrede pek fazla olmayınca incelemek nasip olmadı..piyasasi konusunda cok endisem yok...Zaten d sinifi Passat haric cok da kolay satilmiyor...bir de sans bu isler, Ben Benin araci Adam satiliga koydugu gun almistim, simdi Ben 1 aydir satisa koydum ama istedigim fiyata satamiyorum...
citroen c4 dizel mcp nasıl bilirsiniz tebrübe etmiş birileri var mı aramızda
Yeni kasa c4 otomatik dizel en fullu fulu cam tavan haric almayin derim sanzuman sorunlu cok yakin bi abim aldi golfe 3 ay sira verdiler diye 3 ay golf beklenirdi yani oyle diyim boyle bi sanzuman yok rezalet vites ufacik bisey hosunuza gidebilir ama kotu
Ben Golf'un yeni C4'e kıyasla DSG hariç çok belirgin bir artisi olduğunu düşünmüyorum. Golf'e sira bekleyene kadar C4'ü alıp kullanmak daha mantıklı bir tercih olacaktır. Ayrıca C4'ün bir fiyat performans aracı olduğunu düşünüyorum.
Bak bu dediklerim 2 veya 3 yil once oldu sanirim 60 bin tl mi 65 mi oyle biseye aldi abim altinda golf vardi 1.9 satip araba alicakti ozaman golf 7 yok tabi golf 6 var gitti c4 aldi sira verdiler diye sonra nasil pisman oldu anlatamam golfude otomatik dsg idi sonra satmaya calisti c4 bi ara cc alicakti vazgecti surmeyen bilemez sanzuman rezalet otesi ya otomatik araba kaydirir mi abi yokuta c5 te vardi onuda surdum oda oyle sanzumanlar kotu bu markada bunu bilir bunu derim
Mcp güncellemeden sonra düzeldi diye hatırlıyorum. Tork konvektörlü olmayan şanzımanların birçoğu geri kaçırır. Benim çok sevdiğim DSG'de geri kaçırıyor maalesef. Ama hill holder diye birşey var. Dolayısıyla bu bir sorun olmaktan çıkıyor. MCP'nin MMT'den pek farki yok. Hatta belli kriterlerlerde daha iyi.
Enes dediklerin dogrudur belki ama kullanmadan anliyamazsin bak nasil anlatiyim frenden kaldirinca ayagini araba gitmiyo basiyosun gaza ufaktan boyle bi titreme oluyo sanki araba manuelde gazi az veriyosun stop etcekmis gibi bir his veriyor ben zayif buldum sistemi zaten aracin kendiside farkinda bilsem kendi golf 5 ni satmazdim dedi benim icin sorun yok kim ne isterse alsin zaten diger markalar alinmasa piyasada tek marka kalir digerleri nasik ekmek yicek