0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Avantaj veya dezavantaj olduğunu zannetmem. Yanılmıyorsam 2006'nın sonlarında makyaj gördü ama genelde 2007'de daha çok görünüyor makyajlı. Göze gelen farklılıklar ön far ve tampon (sis farı) değişti. Arka stoplar değişti. İçeri de direksiyon tuşların da oynama oldu ve yol bilgisayarının yeri değişti. Ben bunları gördüm illa vardır + ve - si ama onları bilemiyorum. 2,0 motor kullandınız mı bilmem ama hakeden performansı maalesef vermiyor ama donanım olarakta en yüksek versiyon bu motor da var tabi ki...
Abi makyajlılarda yol bilgisayarı nerede oluyor? Ön konsolda değil mi?
Makyajsız da konsolun üstündeydi. Makyajlı da ise kayboldu Zannedersem kadran'ın oraya bir yere aldılar...
Şu anda kullandığım ilk aracım, Efsane Kasa Toyota Corolla '95 model 1.6 GLI otomatik, tüplü. 270000km'de aldım. Şu anda 300000km'ye 3-4 bin km kaldı. Çok şükür hiçbir sorun yaşamadım. Yakıt olarak da sorunsuzluk olarak da efsane.
Anladım.Bu arada 1.8 motor makyajilarda var mı?
almayı düşündüğünüz araçtan beklentileriniz nelerdir ? ne kadar detay verirseniz o kadar nokta atışı yaparız.
arkadaşlar merhaba,siteyi tanımaya çalışıyorum o yüzden nereye yazacağımı bilemedim.burdan sormak istedim.toyota taris 1,00 terra 60,000 km.de yarı otomotik. 630 tl lik bi kazası çıkıyor tramerde. dış görünüşü çok hoş temiz kullanılmış sigara içilmemiş bir araç.24,500 tl. 2 parça boyalı. fiyatta 22,000 de anlaştık. pazartesi günü nasipse sanayiye götüreceğiz, bi sıkıntısı yoksa alacağız inş.yokturr sizler ne diyorsunuz? iyimidir şehiriçinde kuullanıcam senede en fazla 2 kere izmire gider geliriz bu fiyat iyimidir, araç bi bayan için nasıldır?şimdiden teşekkürler
2005 model. yokuşlu yerler değil çok fazla. p.tesı baktırıcaz işte sanayiye sanzumanada bakarlar heralde. onun sonucunda alıcaz. fiyat nasıl sizce?
citroen c4 dizel mcp nasıl bilirsiniz tebrübe etmiş birileri var mı aramızda