0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bmw'ye yakınsanız makyajlı 2009-10 bmw 3.16i alabilirsiniz.
Marka takıntım yok ama BMW yide görmezden gelemiyorum bu gece oturup % 90 bir karara varıp ona göre sabahleyin kararımı vereceğim aciliyyeti oğlumu okula arabayla götüreceğiz bir an önce bu işi halletmem lazım çünkü oğlum sormaya başladı neden arabamız yok bizim diye
bunlar bizim asistan doktoraları vermeden en az 3 sene çocuk zor tabi kaza kurşunu olmazsa bütçeleri müsait ama yeni eski arasında ikilemde kalmışlar bize danıştılar her kafadan bir ses çıktı pola diyen bir saat sonra golf al dedi golf diyen bir saat sonra polon al polo sen dedi :Diyice kafalarını karıştırdık
ikiside aslen gurbetçi vag BMW ve Mercedes dışındakileri araba olarak görmüyorlar:D ben eski golf sever olarak golf önerdim 46500 polo ya çok gibi ama Alper beyin dediği gibide golf iki ay sonra 5 yaşına basacak
Değerli Üyeler,Siz değerli dostlara bir sorum olacak.Ben 2006 - 2009 model Avensis 2000 Elegance Excutive Benzinli almayı düşünüyorum.Bildiğim kadarıyla 2003'te üretilmeye başlandı, 2009 a kadar aynı kasa sürdü.Arada makyajlandı, hangi tarihte makyajlandı, makyajlandığındaki farklar nelerdir.? Avantajları ve dezavantıjları, arzıları hakkında detaylı bilgi verirseniz sevinirim.Saygılarımla