0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bayanlarin bu arabayla bi alıp veremedikleri var
Velsatis uzun uzun incelediğim ve test ettiğim bir araç. Çok konforlu,sessiz,geniş ve bir o kadar tipsiz bir araç ) Eşimin yorumu ile velsatis maceram bittiEşimin yorumu "Bu araba tam büyükanneme göre " )))
Tasarımı hilkat garibesi gibi ama en azından özgün. Hiçbirşeye benzemiyor. [emoji4]
enes
Arkadaşlar ilginize teşekkürler,passat,insignia,süperb arasında gidip geliyorum,süperb çok hoşuma gitti ama 2. eli nasıldır bilmiyorum? sizlerinde görüşünü almak isterim.saygılar.
E ne yapayım hiçbişeye benzemiyor bu Vel Satis. [emoji2]
bi almancı akrabamız gelmişti bir senesinde velsatisle hayal meyal hatırlıyorum tipsiz bişey gibi aklımda kalmıştı. Baktım gerçekten aklımda doğru kalmış. Akıl sonuçta uç şeyleri kolay kolay unutmuyor
passat ile süperb ye birşey diyemem ama insigniadan uzak durun derim ben şahsi düşüncem yani.herşey tasarım görünüş vs degil.şahsi düşüncem bu.süperb nin ikinci eli biraz zayıf diye biliyorum temiz araba herzaman kolay satılır ama bunuda unutmamak lazım.her araç 1 haftada satılıyorsa temizi süperb 2haftada satılır okadar.
İnsignia Passat'ı harcar desem ortalık karışır mı? [emoji2]
karışmaz çünkü babasına saygı duyucak eli mahkum.passat herzaman passattı insignia vectranın arkasını temizleyen bir kasa.çömez daha
Bence Passat'ın kalitesi son kasalarda çok düştü B5.5 kasa 1.8T Passat'a binmiştim. Şu anki Passat'tan çok daha kaliteli bir araba bana kalırsa. Torsiyonlu olmasına rağmen bağımsız süspansiyonlu B7'den çok daha konforlu idi.Doğuş şu anki Passat'tan 1.6 TDI+ 7 DSG'yi çıkarsın, satışlar yari yarıya düşer.
hangi markayi konuscakolursak olalim kalitenin dustugunu zaten konuşuyoruz kral kasa passatlardan otesi zaten daha yok.donanimlar hep opsiyonlu falan.ama inlar edilmicek bir vw kalitesi sozkonusu.insignia ve opelin temel yapisi yuklu donanimli araba zaten ama mekanikden veya donanimdan agriza veren araba markalarindanda birtanesi buda bir gercek opel kullanicilari bile soluyor zaten.yeni cikanini bilmem ama ilk ciktiginda tupde takilmiyordu ve yakiti dillere destandi.bir passat kadar sorunsuz bor araba degil ama.zevk ve tercih meselesi opel kendini gostermeye calisan bi firma vw ise kendini ispatlamis bir firma rahatligi icerisinde sonucta.sanirim iki kisiyede cvp vermis oldum bu yaziyla maksat muhabbet zaten
Ben o parayı verecek olsam lexsus gs 300 yada volvo s80 4,4 alırım