0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
80 bin tl bir arabaya baglamam
Buyrun o zaman. [emoji4] //www.youtube.com/watch?v=eyj5U2mOs_U
evet sayımız artıyor
tercih sizin yani birşey diyemem ama deneyip görmek lazım testetmek lazım donanım vs özelliklerine bakmak incelemek gidip görmek vs lazım.sonuçta benim dedigim birşey degil bu türkiyedeki gerçek dizel motorlardan ben uydurmadım bunu renoda tek para verecegim araba varsa o da o olur yani ama ben dizeli sevmem.fiyatınada bakın derim bi o özelliklerde ek paketle bile gelecek olan fiyatına.o donanımlarda bir alternatif daha varmı bilmem.şehirler arası 4,4 şehiriçi 5,1.fabrika verisi ama olsun.
Istanbulda araba eziyet metrebusle giderken yolu izleyip milletin cektigi eziyeti izliyorum alirsam 10 15 liralik motor alirim abi en guzeli 65 lira doldur 400 km banko yapiyor yada metrebuse devam
büyük şehirlerde baştada istanbulda maalesef hep öle haklısın yani.gençler için motor fazlasıyla ideal oluyor.ama kimisi(benim gibi)araba sevdası var illa araba olcak başka birşey olmıcak diyorsa ki ben öleyim.tercih meselesi birşey diyemiyosun işte
tercih sizin yani birşey diyemem ama deneyip görmek lazım testetmek lazım donanım vs özelliklerine bakmak incelemek gidip görmek vs lazım.sonuçta benim dedigim birşey degil bu türkiyedeki gerçek dizel motorlardan ben uydurmadım bunu renoda tek para verecegim araba varsa o da o olur yani ama ben dizeli sevmem.fiyatınada bakın derim bi o özelliklerde ek paketle bile gelecek olan fiyatına.o donanımlarda bir alternatif daha varmı bilmem.şehirler arası 4,4 şehiriçi 5,1.fabrika verisi ama olsun.ben executive ek paket donanımlısını kullanıyorum bu arada onuda belirtiyim merakedip bakmak isteyen olursa.
Benim otomobillerin kendisine pek lafım yok. Latitude'un tasarımı sanki Amerika kıtası için yapılmış gibi. Güzel araç , biraz hatları itici gelebilir bazılarına. Onun dışında eminim konforlu ve ekonomiktir. Sonuçta Renault ülkemizde hiç satamadığı Vel Satis gibi bir efsaneyi http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2.0-turbo-velsatis-ernaz-guvencesiyle-179994427/detay (tasarımı beğenilmese de ) yapmış bir marka. Yaptı mı yapar bilirim. Lagunanın konforunu da hep övmüşümdür. Ama benim söylemek istediğim o değil. şu tablo http://www.octavia.com.tr/Fiyat-Detay/Superb-Fiyat-Detay.pdfYani öyle veya böyle öyle bir kazık yiyoruz ki arabayı alırken , onun acısıyla arabanın ne olduğunun önemi kalmıyor. Devlet KDV'yi aracın fiyatına ÖTV yi ekleyip öyle hesaplıyor!!!
Birazcık daha eklemek gerekecek ama 1.6 tdi superb elegance prestij paket alırdım.
Prestij paket 2014 modellerde kalkmamış mıydı?
arkadaşlar 0 km araç alsanız ,hangi marka ve modelini alırsınız?
Şimdiki gibi Avensis alırdım Yeni kasayı bekliyorum.[/quote Avensis neden kasa değişmedi şimdiye kadar,makyajmı komple kasamı değişecek acaba?saygılar
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 24, 2014, 21:02:00Şimdiki gibi Avensis alırdım Yeni kasayı bekliyorum.[/quote Avensis neden kasa değişmedi şimdiye kadar,makyajmı komple kasamı değişecek acaba?saygılar