0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ya Avensis ya da Insignia alırdım..
ilginçtir toyota forumunda toyota tercih edenler az.
Abi sen yine yengeyle kararlaştırıp alamazdın bir türlü Soruya gelinceee illlllllaaaaa kkki sıfır km mi almanız gerekiyor? Benim bildiğim ve şahit olduğum 4 yaşına kadar ikince el otoyada aynı oranda kredi veriyorlar. Durum böyle olunca benim aklım mantıgım almıyor sıfır araba almayı Arkadaş sıfır diye corollaya focusa binecegime o paraya 2009civarı E serisine binerim! 5 kasaya binerim!
makyajlı manuel 160lık rocco alırım
oda doğru ya superb 65ten başlıyor.. jetta 53ten..
valla bu sölediginiz konuya hiç sözüm yok işte haklısınız yani başka bi konuda da ben demiştim zaten kdv ötv meselesini.gerçektende gerçek fiyatına bakıp ödedigin paraya bakınca gözünde hiçbirşey kalmıyor gerçekten.büyük konuşmıyım ama oyüzden hiç sıfır araba alma düşüncem yok yani.bu velsatiside görmüştüm evet hiç binmedim ama hep gözüme kaliteli gelmiştir.tek sölemek istedigim nekadar paranın karşılıgı olmasada(sonuçta gerçek fiyatı bu degil çünkü)degerlendirilmesi gereken bir araç ama superb fiyatını böle düşünmemiştim iyiymiş gerçekten onlarda karşılaştırma yapılabilir yani donanım motor konfor keyif vs açısından.
satarız makyajsız ama full Mesaj Birleştirildi: Eylül 25, 2014, 02:10:01fiyat arttıkça kalite donanım seçenek marka segment seçenekleri artıyor ve bu arada tabikide daha titiz davranıp en iyisini seçmek gerekiyor.avensis ve son corollayı seviyorum ama 70bin-80bin tl para söz konusu olunca en iyi tercihi yapmak lazım
Hocam şöyle temiz bir vel satis'e binersen hiç arabaya binmemişim dersin emin ol. Ben çok temiz bulmuştum bir tane, tipini hanıma beğendiremedim , yoksa aurisle takas ediyordum. o kadar hoşuma gitti araç.
makyajsız fullü bende de var , makyajlı lazım, gerçi makyajda bir yere kadar.Makyaj da Bir Yere Kadarabi velsatis de gerçekten çok tipsiz ama, 100 kişiye sorsak 99 feedback alırız, bence arabanın önemli olan kısmı, iç dizaynı ve konforu , ama vel satiste öyle çirkinki, insan görünce içine oturası gelmiyor. Onun dışında ben de oldukça kaliteli bir araç olduğunu düşünüyorum. Eşiniz bence haklı.
Velsatis uzun uzun incelediğim ve test ettiğim bir araç. Çok konforlu,sessiz,geniş ve bir o kadar tipsiz bir araç ) Eşimin yorumu ile velsatis maceram bittiEşimin yorumu "Bu araba tam büyükanneme göre " )))