0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Samandan yapmasinlar yeter!
Kendı fikrim motoru %100 türk malı çok kalıteli bir şey cıkmayacak hatta ıkco samand kalitesıde ve teknolojisinde birşey yapabilirlerse ne mutlu bize. motoru yerli olmayıversin kalitesi piyasadakı araçlardan daha düşük olsun ama yınede bir adım atsınlar bizde kötülemeyelim bence. cünkü önemli olan ılk adım. Birden çok kalıtelı bırsey bekleyıp husrana uğramamak lazım bence zamanla kalıtesı artar tabı bakalım önce bır arabayı yapsınlarda
Ciddi öneride bulunanlar;Anadol (Anatolia, Anatoly), Devrim (Revolution), Angora, Turkcar, Cevher, Koç, İstanbul, Turkay, Osmanlı (Ottoman), Sultan, Fatih, Kanuni, Yavuz, Pars (Pardus), Bozkurt, Asena, Kangal, Bosfor, Dardanel, Ototurk, Truva (Troya), TurkuazDalgasını geçenler;Feriha, Kebap, Tarkan, Maşallah, Camoka, Benzin, Yusuf Yusuf, Sağlam, Kıvanç, Hürrem, AVDV (Araban var mı derdin var kısaltması)Muhalifler;RTE (elektrikli versiyonu: RT-E), Hurda, Ergenekon, Oneminute, Biat, Gülen, Çakma, Hurda, Zamvs. gibi isimler belirtilmiş. insanlarımız baya hevesli dün akşam best fm dinlerken bu konudan bahsediliyodu.. türklera ait bi üretim olmayacağı için ' türkitali ' olsun ismi bari.. türkler değil italyanlar üreticek nasılsa.. pehh
Yerli otoyu Koç üretecek!
Aman Koç üretmesinAnadol rezaleti (eşeklerin yediği araba) hala yollarda havayı zehirliyor
hayırlısıyla bi çıkarsalar peynir ekmek gibi satar gibime geliyor... beklentiyi seviyorm...