0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki geçmiş yılların kart işletim ücreti veya farklı isimlerde kestikleri ücretleri geri alabiliyor muyuz ?Ya da daha önce geçmiş yıllar için dilekçe veripte alabilen var mı ?
Hesap işletim ücretini geri almanın prosedürü nedir ilk aşamada ne yapmamız gerekiyor yazarsanız saldıralım bizde bankaya olur veya olmaz ama en azından buna bir tepkimiz olduğu bilinir...
ben bankaya aldıkları paranın adil olmadıgı için(kredi kartı aidatı ) kredi genel müd.neyse bankanın oraya dilekçe verdım.onlarda yasal dedi.neyse tüketici hakem heyetine mi gidiyoruz bunun için.
Ben ariyorum geri yatiriyorlar :-) Pek sorun olmuyor.
ömer bey daha önceki yıllarda paranın kesildiği aya ait hesap ekstresini dilekçenize ekleyim onlarıda geri alablirsiniz.
Eski ekstreler mailde duruyor ordan yazdirsam olur mu? Turkiyeye gidince hepsini yazdirip bir denemek lazim.
elbette olur hakem heyetinini göreceği bir belge olsunda ne olursa olsun:)
bankaya göe değişiyor garantinin bonus kartını kullanında birde öyle deneyin derim:)))
Seydi bey garanti bankası ve bonus kredi kartı müşterisiyim. maaş hesabım olduğu için mi yoksa kartı iptal ediyorum dediğim için mi bilmiyorum ama kesilen parayı geri yatırıyorlar. daha doğrusu kredi kartı borcundan düşüyorlar. yani paraları bir ay işletip öyle veriyorlar.
Garantinin bonus trinkini kullaniyorum 2 gün 9nce aradim ok hemen yatiriyoruz dwdiler.
yıllardır tek yapı kredi kullanıyordum.onlarda 95 tl üyelik ücreti kestiler.Ben itiraz ettim.ama Restime rest çektiler. Şuan kullanıma kapattım.5 gündür arayan yok.Fax çektim geri yatırmaları için.bakalım ne dıyecekler.