0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben 3 senedir her yıl HSBC'den kavga dövüş kredi kartı aidatını (60 TL) geri alıyorum...Bir tek Garantiye bulaşmıyorum hem çok bonus kazanıyorum hem de memnunum diye, blöfümü görürlerse rezil olmak da var:)))))
Garanti bankasından kredi kartım vardı, kredi kartı kart ücreti aldılar diye kartı kapattım. Daha sonra yalvar yakar kart ücreti almıycaz diye kartı açtılar. Birde 20 TL bonus verdilerdi. 20 TL yi harcadım. Daha sonra ben ikinci bir kredi kartım var diye kartı kapattım. 6 ay önce filan otomatik bilgisayar sistemi ile arama yaptılar. Kartınızı açtırın 50 TL bonus verelim dediler. 30 TL sini hemen 20 TL sinide ilk taksitli alışverişte verceklerini söylediler. Ben 30 TL yi harcadım sonra kartı yine kapattım Dün yine otomatik sistem tarafından arandım 50 TL bonus verelim kartınızı açalım diye. Açtırdım tabi 30 lirayı harcayıp yine kapatıcam Garantiye kapak olsun
Seydi Bey,Hakem heyetine başvuru yapmadan önceki prosedürleri tam tamamlamış olmak açısından, daha önce bankaya aldıkları bu ücretleri geri iadesi için bildirim gerekiyor herhalde , bunun nasıl yaptınız, mektup - fax- eposta- çağrı merkezi ..?
sen genede garanti ile uğraşam çok illet bir banka haberin olsun:)
Serkan Bey, Garanti Bankasý size hediye bonuslarý verirken kartýn belirli bir süre iptal edilmemesi þartýný getirmiyor mu?