0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay be bende tüm doktorları dizideki gibi jonjon sanardım. Bu ülkede ağlayan doktorda gördüm ya gözüm açık gitmem. 5 dakikada 300 indireni, bir seansa 900 alanı, ilçede vergi rekortmenlerini gördüm ama ağlayanını hiç görmemistim. Hatta banana ne uzman olacagım salakmıyım ben zaten ayda 10 gün nöbet tutarım o yeter diyeni de görmüştüm. Görevini layıkıyla yapan tüm doktorlara allah kolaylık versin. Namussuzlarada cezasını.
ağlamıyorum gözüme bişey kaçtı sadece....
adamı çok severdim, hatta annesi tiyatrocu toto karacayı bile çok seviyordumonun müzikleriye başlamıştım... rahmetli en unutulmayacaklardan biriydi
Çok şükür ing de böyle bir sorun yaşamadım. kredimin bitmesine de 4 ay kaldı.
bonus kartı farklı kullanımdan dolayı 2 yıldır şahsi dışı min:1.600- maks:3.200 arası aylık kart ödemesi yapıyorum, aklıma gelmişkken kesilen kart ücretine istinaden aradığımda 4-5 gün içinde geri döndüler, ısrarla para iadesini istedim, olmadı blöf amaçlı kartın iptali olsun dedim... çok acımasızlar,kart işlemini durdurmuşlar, başka kartım olmadığını görüyorlar sanırım...kaba konuşmak istemiyorum ama anladımki bunlar çok adiler... bir hırsla bonus için hakem heyeti dilekçesini doldurdum, gidip başvuracağım...
volkan bey yaşamama ihtimalinz yok gibi geliyor bana eğer bankasya kuvettürk gibi bankalardan kredi çekmediyseniz hesabınızdan bir şekilde para alıyorlar emin olun ben bu konuyu açtıkdan sonra 2 defa daha hesap işletim ücreti kestiler ben yine hakem heyetine başvurdum gene geri ödediler üstelik bunu bana sms le bildirdiler:)) adının değiştirip gene alıyorlar sizde hesap hareketlerinizi inceleyin mutlaka göreceksiniz
Garanti bankasından kredi kartım vardı, kredi kartı kart ücreti aldılar diye kartı kapattım. Daha sonra yalvar yakar kart ücreti almıycaz diye kartı açtılar. Birde 20 TL bonus verdilerdi. 20 TL yi harcadım. Daha sonra ben ikinci bir kredi kartım var diye kartı kapattım. 6 ay önce filan otomatik bilgisayar sistemi ile arama yaptılar. Kartınızı açtırın 50 TL bonus verelim dediler. 30 TL sini hemen 20 TL sinide ilk taksitli alışverişte verceklerini söylediler. Ben 30 TL yi harcadım sonra kartı yine kapattım Dün yine otomatik sistem tarafından arandım 50 TL bonus verelim kartınızı açalım diye. Açtırdım tabi 30 lirayı harcayıp yine kapatıcam Garantiye kapak olsun
muhammet bey o bahsettiğiniz kartı bende kullanıyorum ve deidğiniz gibi bir banka malesef öyle resten faalan anlamıyorlar bildiklerini okuyorlar ama NAFİLEEEEEEkart ücretyi için ilk başvurmdan sonra banka beni mahkemeye verdi ve mahkeme lehime kararverdi( buaarada ben mahkemini yolunu bile bilmiyorum yokluğumda olulşuyor herşey:)) ) neyse kararı merak ettim gittim aldım cebime koydum müşteri hizmetlerini aradım dedimki mahkeme kararı var elimde geri iade edin deidm ban verilen cevap şu" öyle bir uygulamamız yok" nasıl yaa?? mahkeme kararının tanımıyormunz fala nneyse bir süre sorna biri aradı kararı fakslarmsınız dedi faksladım geri ide ettiler,bir sende hakem heyetinden kararı aldım cebime koydum karşıya geçiyorum bir telefon,müşterihizmetlerinden alınan paraının yasallığndna bahsediyor bana ve gönlümü alamk için bonus vermeyi taahüt ediyor:))) uzunca konuştu bayan bende tramvaydayım dinliyorum sonra dedimki hanımefendi siz yasallıktan bahsediyorsunzu ama karar cebimde bu nasıl olauyor ozaman deiedim? kadın şaşrışı kem küm etti biz size döneceğiz dedi ertsi gün parayı iade etiler:)) yanisi o banka malesef illet bir banka muhammet bey:(
geçen yıl dilekce doldurdum ama başvuru bu yıla nasip oldu banka ile görüşmemde bonus verelim isteklerini kabul etmedim, 1 ay önce iadeli taahütlü itiraz dilekçesi yazmıştım, geçen hafta başvurumun olumsuz olduğuna dair belgeyi gönderdiler, bende hakem heyetine başvuru yaptım bakalım ne sonuç çıkacak, hakkımızda hayırlısı