0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ben karttan anlamam kullanırım zamanı gelince tamamını öderim üyelik ücreti tam 70 tl geldi... arkadaş 20-30 olsa sesimi çıkarmayacaktım.... kart platiniummuş ben mi dedim size platinium verin diye dangalaklar....
yok yok ben de Vedat gibi yaptım hallettim konuyu ama bu açıkgözlülük beni deli ediyor.... bütün borçlarım bitsin üyelik ücreti almayan bi kart alıp onunla emekli olacağım... platiniummuş goldmuş beni bunlar deli ediyor.... bankacı arkadaşa sordum ne farkı var diye "prestij" dedi...... yerim ben böyle prestiji..... cebimde para yok harcayacak altımda 11 yaşında araba ama çok prestijliyim....
İçim parçalandı şimdi bak; birde doktorlar iyi para kazanır derler
ah ah şimdiki aklım olsa tıp fak girip üç kuruşa bol stres olmazdım 40 yaşında tansiyonum 180/120 branşım hastayla dirak ilgili olmasada insanların acayip bi beklentisi var 14 katlı 3000 kişinin çalıştığı yerde yok ahmeti tanırmısın yok 1234 numara nerde yok niye yüksek sesle söyledin falan diye şikayetler var...şimdide bakanlık kadrolu jurnalci alıyorAllah sonumuzu hayretsin.
Dağhan, hesabı sıfırlamadan kapatamazlar, mutlaka önceden sıfırlanmıştır. Sana buradan buz gibi Şekerpınarı suyu gönderebilirim