0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
K.karti extresinden 350 tl yi dusmusler.2 ay olmadan bu hizlari karsisinda ykb yd tesekkuru borc bilirim
mecburiyetlerine teşekkür etme:) çift s formülü ile yaptılar ) isteyince oluyormuş demekki:)))
evet de, 20TL yine iyiymiş çoğu 50-60'tan başlıyor
20,00 TL yıllık olmayabilir! bazı bankalar yıllık işletim ücretini taksit taksit alıyorlar. büyük rakam göze batmasın diye.ama 20,00 TL kesilmişse bile geri alınabiliyor. ben her yıl tüm hesaplarımın hesap işletim ücretlerini ve tüm kredi kartı üyelik ücretlerini geri alıyorum.
abilerim kredi kartı için yıllık kesilen 20 tlyide geri alabiliyormuyuz
alırsın ama biraz uğraşacaksın. keserlerse gerekli yazışma örnekleri ile yardımcı olurum.
İlke öğrenciliğin hakkını sonuna kadar veriyorsun . Bence o 20 tl yide kesmicekler . Muhtemelen o memur seni yanlış bilgilendirdi.
Abi 1 yıl sonra keserler sanırım (Eğer keserlerse) Teşekkürler yardımın içinöğrencilere yardımcı olabilmek vazifemiz
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Eylül 14, 2013, 09:11:36Abi 1 yıl sonra keserler sanırım (Eğer keserlerse) Teşekkürler yardımın içinöğrencilere yardımcı olabilmek vazifemiz Sağol abi
Abi 1 yıl sonra keserler sanırım (Eğer keserlerse) Teşekkürler yardımın için
hadi geçmiş olsun bakalım...celp kağıdım bugün geldi çağlayan adliye sarayı 6. tüketici mahkemesi...
evet konuyu baştan itibaren incelersen neler yapman gerektiğini bulursun