0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yalnız banka ile aranızdaki sözleşmede kart ücreti,hesap işletim ücreti gibi maddeler varsa ve sözleşmede de imzanız varsa parayı geri vermezler...Uğraştığınızla kalırsınız...
arkadaşlar merhaba ,bende bende bazı konularda sizlere katılıyorum fakat , her bankanın farklı hatta aynı bankanın bilr kendi içerisinde farklı uygulamaları olabiliyor. Her müşteirye aynı davranılmıyor kredi kartı yıllık üyelik aidatı ve hesap işletim ücretleri ile ilgili yapılan sözleşmelerde bu ifadeler açıkça yazıyorsa ve ilan edilen masraf komisyon tarifelerinde yer alıyorsa bunları bankanın kendi isteği dışında geri almanızınimkanı yok iade ediliyorsa bilinki şubece ya seviliyorsunuz yada karlı bir müşterisiniz kredikartı ücreti iadesinede gelince bankalar kredi kartı adetlerinde diğer bankalrın gerisine düşerler veya o sınıra gelmişlerdir o sebeptende kartın iptal edilmemesi için her yolabaşvurabilirler o anlara denk gelirsiniz inş.
Geçen gün akbank' ı arayıp kartımı iptal etmek istediğimi söyledim. Eğer iptal etmezseniz bir önceki ay ödediğiniz 50 TL kart ücretini iade edicez dediler ve ettiler.
Valla çok iyi oldu bu. Geçen maaşı çekmeye gittiğimde 17 lirasına el koyduklarını söylediler! Neden deyince aynı bir otomatik ödeme bağlatmalıymışız! Bir şey diyemedim hatta otomatik ödeme bağlatsam mı diye düşünmeye başlamışken yarın gidip bir kulaklarını çekeyim Bu olay da TEB'de yaşandı...
Garanti bankasından kredi kartım vardı, kredi kartı kart ücreti aldılar diye kartı kapattım. Daha sonra yalvar yakar kart ücreti almıycaz diye kartı açtılar. Birde 20 TL bonus verdilerdi. 20 TL yi harcadım. Daha sonra ben ikinci bir kredi kartım var diye kartı kapattım. 6 ay önce filan otomatik bilgisayar sistemi ile arama yaptılar. Kartınızı açtırın 50 TL bonus verelim dediler. 30 TL sini hemen 20 TL sinide ilk taksitli alışverişte verceklerini söylediler. Ben 30 TL yi harcadım sonra kartı yine kapattım Dün yine otomatik sistem tarafından arandım 50 TL bonus verelim kartınızı açalım diye. Açtırdım tabi 30 lirayı harcayıp yine kapatıcam Garantiye kapak olsun
güle güle harca:))))ANCAKKKKKK!!!!!!!!bankaların kredi kartlarına verdikleri bonuslarda ciddi bir hile var dikakt edin,bunu zamnında 10 tane kredi kartı kullanarak ve kart mağduru olan biri olarak söylüyorum.şöyleki banka size kart aidatı yerine bonus veriyor aynı miktarda ama para iadesi yapmıyor neden???siz x miktarda alışveriş yapacağınıza söz veriyorsunuz karşılıüğında y miktad< bonus veriyor ama siz o sözü tutamyınca sizden verdikleri bonusu kesmiyorlar aynı miktarda para kesintisi yapıyorlar neden???nüans burda sanıyorum bence bonustan ziyade para iadesi için uğraşın derim...
Abi ben o numaraları yer miyim Hiçbir taahhütüm yok bankaya. Ayrıca kart ücreti de yok bu kartlarda. Birisi finansbank fix kart diğeri garanti flexi kart. Garanti ile kartı açtırırken öyle anlaşmıştım, hatta internette kart bilgilerine bakınca da düşük bonuslu kart, aidatı yok diyor
Taze taze.Dün hesap kesiminde yıllık üyelik aidatı 44 tl. gördüm.Bugün aradım, -iade edin-OlmazTekrar aradım,-iptal edin-tabiki, neden kapatmak istiyorsunuz?-Üyelik aidatı-internet kullanımına kapatıyorum, şunu yapıyorum, bunu yapıyorum-Tamam yapın.Başka birine aktardılar.-Vedat Bey, bir şikayetiniz mi var?-Üyelik aidatı ödemek istemiyorum. Kartı iptal etmek istiyorum.-Bunun için iptal etmemize gerek yok. İade edelim.-Peki.-Şuanda kartınız aktif, aidatınız hesabınıza aktarıldı. Bir yıl içinde iptal etmeyinki, tekrar yansımasın.-Teşekkürler.