0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4Lt. fiyatı 150TL civarında olacak.Manuel şanzıman için API GL5 75W, bildiğim kadarıyla şu an sadece Castrol'de mevcut.
Şöyle bi durum var ama , Honda CVT yağ değişim periyoduna 40.000 diyorken Toyota 80.000 diyor
Dün(11.07.2016) Ufuk beyden sipariş ettiğim parçalar yıldırım hızıyla bugün öğlen elime ulaştı. Buradan hem Tem Toyota servise hemde MNG kargaya teşekkür ediyorum. Aldığım en hızlı kargoydu. Özellikle belirtmeliyim Asakashi filtrelerin bu kadar kaliteli olacağını beklemiyordum.Almak isteyen arkadaşlar hiç şüphe etmesin.Orijinalini aratmaz.
Hayır Kaan kardeşim çok heveslendim 0w-20'ye ama arabada lpg olunca çekiniyorum biraz. Arada bir uzun yolda devir ceviriyorum o yüzden korkutuyor 0w-20. Herhalde son bir yılım araçla o yüzden mobil 0w-40 new life alıp yaptiracam bakımı ya da yine 5w-30. Kalıcı olsaydı Ufuk beyde 0w-50 eneos var o da çok mantıklı olurdu.
50 ml
Garantisi bitti zaten ama servis sadece 30000 bakıma 580tl istiyor. Etraflıca baktırmak istiyorum o yüzden özel servise götüreyim. Teşekkürler
Sinan hocam forumdan izmirde bulunan @Mehmet Günay (27267) ve @Burak Ulubir (32698) arkadaşlarımızla servis işini görüşebilirsiniz. Onlarda da avensis var