0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba arkadaşlar.2005 Avensis debriyaj balatası değişecek,hangi markayı taktırayım? tavsiyelerinizi bekliyorum.Selamlar
40000 bakımında castrol edge tam sentetik 5w30 yag değişimi yaptım. 4 lt koydu. Forumda hep 4.2 diyorlar. Çubukta üst seviyede yağ.. sıkıntı olur mu?
Teşekkürler ufuk bey,şu sorularıma da cevap verebilirmisin?Servislerde takılan aısın marka ve orjinal setin aynısı sanayide satılıyormu?yazdığın markalardan hangisini tavsiye edersin? Telefon ile de iletişime geçebiliriz 505 290 35 72
@Ufuk Sönmez (16363) bugün Servisi aradım ancak siz yoktunuz.Telefona çıkan görevli arkadaş ile görüştüm.3 tane Polen 1 tanede Hava Filtresi ASAKASHİ marka sipariş verdim.Fiyat her zamanki gibi uygundu.Polenlerden çok memnundum bakalım hava filtresini ilk defa taktırıcam 30 bin km bakımı için.Şimdiden teşekkür ederim.
Hayırlı olsun Mehmet, peki bunun içeriği nedir?
açıkçası çok tutmuş. senin araçta 2010 model. garanti vs. sorunu zaten yoktur. gitseydin ya özel servise
Hakket ya bu kadar işe çok para. Fren hidroliği komple değişmemiş ekleme yapmışlar herhalde miktar az. Bana yetkili servisteki kız, abi randevu alırken yada iş emri açtırırken bilmem kaç km bakımı falan deme, ne yaptıracaksan ne baktıracaksan onu şöyle demişti.çünkü şu km bakımı falan deyince fiks bir fiyatı varmış onu gömüyorlarmış.
CVT kullanıcılarına iyi haber; Gazprom Toyota CVT şanzımanları standartları (TC - FE) onaylı yağları ülkemiz pazarına girmiş http://www.gazpromneft-oil.com/clients/gpn.nsf/id/C631F11DD4B143B1C2257D7600512535/$file/TDS_G-Box_CVT_eng.pdf
60000 bakımında aralık 2014'te 4 lt. eneos cvt yağa 250 tl vermiştim. bu kaçadır acep
Manuel şanzıman için de varsa vakti gelince biz de alırız abi inşallah. Geldi mi yağlar?