0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
periyodik bakım dediğiniz her 10000 km mi ?
böyle saçmalıkmı olur ya buna çözüm bulamam lazım max 200 liralık bakımı 400 liraya yapıyolar garantiden çıkardım gözüm kapalı ama uzattığımızdan çıkasımda yok off
benim 3 yıldı garanti 2 yılda uzattım 5 yıl garantim var 5 yılda tahminim 70000 km yaparım 7 seferde ortalama 200 liradan 1400 tl boşa gitcek inşallah garantim işe yarar hiçbişey olmazsa üzülürüm valla
Benim garantim aralıkta bitiyor.iki senede uzatılmış garantim var aracım 40.000 km.ye geldi ve servis 800 tl para istiyor.Yağımı aldım ve garantiyi yakıp özel servisde bakımlarımı yaptırıcam.Özel serviste taş patlada en fazla 150 tl ödeme yaparım diye düşünüyorum.
Aslında 80.000 Tl lik bir araba için 1400 TL çok bir para değil. Teknosa da 2000 TL ye bir ürün aldınız mı 200 TL de bilmem ne kaskosu öneriyorlar
iki yıl garantiyi uzattıysan 5 yıl garantin olmuyomu 2 yıllık kalan garantiyimi yakcaksın ?Bide 40000 bakımda sadece yağ değişmiyo başka şeylerde var özel servistede yapsan 500 lirayı bulursun bence zaten sadece kaliteli bi yağ alsan 100 lira ediyo Mesaj Birleştirildi: Kasım 11, 2015, 16:23:11[/Araç 2012 üç sene kendi garantisi bu aralıkta bitiyor.aralıktan sonra iki sene 2017 yılına kadar extra garanti var.40.000 bakımında yağ, polen, hava ve yağ filtresi artı olarak fren hidrolik yağı değişiyor beşyüz tl tutacak bir şey yok yağı aldım zaten.
Bugün kocaeli kayadan kırkbin ağır bakımı için fiyat aldım.Herşey onlara ait 605 tl eger yağımı kendim götürürsem 490 tl fiyat çıkarttılar (Eneos 0W20 yag aldım).Dışarıda yaptırsam en fazla 150 tl civarı tutar diye tahmin ediyorum.Aralık ayında aracımın garantisi bitiyor ve 2 senelik extra garanti başlayacak.Extra garantiyi bozup daha uyğuna dışarıdamı yaptırayım yoksa resmi servistemi yaptırayım karar veremedim.
Abi zaten Garanti süresi nasıl birşeyse arızalar hep bu garanti bitince başlıyor Bence 2 yıl daha garantin varsa devam et yetkilide. 2 kere gitsen fazladan 600-700 TL ye mal olacak 2 yılda. Kasko yaptırıyon zaten bir senelik o paraya
Garantiyi devam ettirmeyi bende istiyorum fakat bu sıralar hanımın sağlık sorunları maddi olarak beni biraz yıprattı.Ay sonuna kadar düşünüp kararımı vereceğim.[emoji594]