0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cavit bey yapabilecegim birsey varsa ulasabilirsiniz gecmis olsun simdiden allah acil sifalar versin.Garanti olayinda kesinlikle @Talat Serkes (28471) gibi dusunuyorum.Benim 3 yillik garanti bitsin 2 yillik ek garantiyi cok umursamayi dusunmuyorum...
Zaten serviste bakım indirimi garanti süresinden sonra başlıyor. Kampanyaları takip ederseniz ,3 yaş-5 yaş üstü Toyotalarınızda bu kadar indirim derler. 250-260 TL ye periyodik bakım yaptıranlar var forumumuzda. Neden bu kadar yetkili servis karşıtı kişiler var anlamıyorum. Sanayideki ustanın hatasından ötürü eski aracımızın şanzımanı dağıldı, 5 vitesinde dişlilerine kadar değişti. Eee adama dedik durumu anlattık ben ne yapayım dedi. Bir daha gitmeyip eylem mi yapmış olduk. Hayır!Olan bize oldu. Eğer ki babamda sizin gibi düşünmeyip Renault yetkili servisinde bakıma devam etseydi böyle bir sorunla karşılaşmayacaktıkKarşınızda muhattap var, yapılan işleme işçiliğe garanti var. Toyotalar bozulmaz yolda kalmaz demeyin. Kul yapımı bu araçlarEdit: neden şanzıman arızası verdi? Şanzıman yağı değişecekti. Değişti. Fakat kontrol tıpası yada dolum tıpası diye hatırladığım bir kapağı takamamış yerine tam oturmamış mı, bir sorun olmuştuAraç şehirler arası yolda 5. vitese kadar çıktı sonra yavaşlamamız gerekti tekrar vitese geçmedi pat küt etti durdu. Daha önce hiçbir şanzıman sorunumuz olmamıştı
O zaman ufuk beye söyleyelim esnaflagi bıraksın. Senin dediğin mantığı budur. Adam gibi esnafa gidilirse sorun olursa arkanda olur. Sokak arası esnafa gidersen zaten yandin
Avensis için linkteki corolla egsoz ucu olurmu arkadaşlar veya türkiyeden servis hariçi eğsoz ucunu kesmeden veya kaynak yapmadan uyumlu egsoz ucu taktıranınız varmı.http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-For-Toyota-COROLLA-2014-Stainless-steel-exhaust-pipe-tail-pipe-muffler-auto-accessories-1/32225344680.html
Bekir hoca yapmıştı herhalde,Abi bizim egzozlar kavisli diye biliyorum bu ürün kesmeden olmaz gibi.Ürün resimleri tuhaf, düz gelen egzoz fotosu var, ama ucu kavisli.
Bekir bey serviste orjinalini taktırmıştı diye hatırlıyorum.
Benim aractaki egzos ucu orjinal olani ancak bu isi yapmadan once gercekten cok arastirmistim.Cunku Avensis ve Corolladaki egzos ucu asagiya dogru dik aciyla iniyor nerdeyse o yuzden piyasadaki cift uclu cikislilari montajlama icin illaki egzos ucunu kestirip kaynaklanması gerek.Eger bunu yapmazsaniz arka tamponun cok asagisinda kaliyor egzosun cikis noktasi.Orjinal ucta ise 4 tane sıkıştırma vidası ile orjinal ucuna monte ediliyor ne kesme ne bicme oluyor.Ileride sıkılırsan çıkartabilirsiniz...
Bekir bey sizin egsoz ucu verdiğim linktekine benziyormu takarlarken hiç dikkat etmişmiydiniz.http://tr.aliexpress.com/item/Free-shipping-For-Toyota-COROLLA-2014-Stainless-steel-exhaust-pipe-tail-pipe-muffler-auto-accessories-1/32225344680.html
Abi bu olmaz sana ne lazım biliyor musun. Dümdüz olacak ve boğazı geniş olacak
Talat sende varsa araç üzerindeki resmini mümkünse çekip paylaşabilirmisin.Toyotanın sitesinde yeni avensis için olanı var fiyatı bayağı iyi para (217 tl)