0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok uzun hikaye. Kitapçığı gördüm ancak tartışma sonrası araçtan çıkmayınca istemedim. Kitapçık için sinirleri germeye gerek yok. Bir buluşmada anlatırım. Bu arada bakım periyodu 6 aymı ,1 sene mi?
Bugün Derindere'yi telefon ile aradım. Sonkar'a da mail attım. Ekstralar çıkmaz ise yaklaşık bakım maliyeti ne çıkar diye sordum. Derindere telefon numaramı aldı arayacağız dedi. Sonkar'da mailime dönmedi
Bana biraz fazla geldi özel servisde en az 200 tl cebinizde kalırdı. Geçenlerde bende bakıma girdim.Yagı kendim götürdüm castrol edge 5w40 (75 tl almıştım)yag filtresi orjinalpolen filtresihava filtresişanzıman yagı mobil.arka balatalarEl freni ayarıbogaz kelebeği temizliğiişçilik hariç 180 tl ödedim
T27 2013 avensis 10.000 bakım için bugün fiyat aldım.Sonkar avcılar 510 TL Derindere 460 TL fiyat verdi.Kullandıkları yağı sorduğumda her ikiside Mobil 5-30 cevabını verdiler.Bakıma girecek arkadaşların bilgisine güncel fiyatlar.Neden iki yetkili servis arasında 50 TL fark var anlamış değilim sanırım pazarlık edilecek durum onu gösteriyor.keyifli sürüşler dilerim.
2011 avensis elegant extra 80.000 bakımı malatya porgalı aradım 770 tl fiyat verdiler balata ve ekstralar hariç.fiyat sizcede yuksek değilmi ?
Standart bakımsa bana da fazla geldi. Başka servislerden de fiyat isteyin.
80.000 ağır bakımmış; bujiler fren hidrolik kontrolü, 50 nokta kontrolü falan varmış indirimli halide buymuş, ne hikmetse ağır bakımda balatalar hariç fiyatı 770 tl ahh işte garanti dolmadı dolsa biliyorum ben onu dışarda 250 liraya halletmeyide 5 ayım var garantinin bitmesine
Muhtemelen garantideki son bakım olacak, yine de özel servisi seçebilirsiniz pekala, 5 ay çok uzun bir süre değil.
Yağ fiyatına gel 160TL , hadi onu geçtim 10.000km'deki sıfır arabaya enjektör temizleyici ? güzel iş, hayırlı olsun Ümit bey, kazasız belasız.