Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 47204 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Spoiler yok,göremedim 
spoiler yan sanayi olarak hiçbiryerde yok bursaya sordurdum henüz makyajlı kasalar için üreten bir yer yok.mecburen döktürücez.sağlam ve güzel iş yapabilecek biryer lazım.istanbul ve ankaradaki arkadaşlar sayı çıkarabilirsek bize yardımcı olacaklardır.pazarlık şansımızı arttırmamız için öncelikle sayıyı belirlememiz lazım.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar diğer konularda denk gelen makyajlı kasa auris kullanıcılarınıda bu konuya davet edersek sayı artar sanırım.siteye çok sık giremeyen üyelerin konuya denk gelmesi mümkün olmayabilir.
ben az evvel konuları dolaşarak denk gelen yaklaşık 10-15 kadar arkadaşa özelden mesaj attım ve konuya davet ettim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
insan yukarıdakilerin hepsini yaptırmak istiyor ama maddi külfet :D sanırım yavaş yavaş yapmak daha iyi .
Buarada yarın müsait olduğum biran zeytinburnu derindereden fiyat alıcam spoiler ,yan marşpiyel ve ön arka tampon için.
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 8 kere teşekkür etti
  • 23 kere teşekkür edildi
fiyat almak için mi yoksa direk mi sipariş geçilecek bu işaretleme sonucunda :)
Audi A3 Sedan 1.6 TDi Ambiente

(Gizli Üye)

• Ziyaretçi
arkadaşlar bana göre bu seçenekler çok kolay bulunabilecek ekipmanlar asıl sorun bizim led stop için neyapabiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
selam  arkadaşlar;

Bundan önce açılan ve yönetim tarafından kapatılan konuda da aktif yer almak istediğimi yazmıştım. Ankete ilgilendiğim eklentileri yazdım. İşten dolayı çok fazla siteye giriş şansım olamıyor, ama herhangi bir parça ile ilgili anlaşma sağlarsanız ve bilgilendirirseniz bende katılmak isterim. Bu arada bilgili arkadaşlar için; benim araçta resime görüldüğü gibi 16 lık toyota orjinal jantlar var. 3,5 mm'lik yayla nasıl bir sonuç elde ederim. Şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
Arkadaşlar ben her zaman herşeyin orjinalini kullanalım derim, zaten çoğumuzun arabası daha garanti kapsamında, ben istanbul'da oturuyorum evimin 100 m ilerisinde Avcılar-Sonkar var istenilen şeyler için sayı belirlendikten sonra pazarlık yapabilirim. Hatta hediye olarak sis farı kromajı bile isteriz, Jantları taktıracağımız gün ise de hep birlikte sahile gider bir çay içeriz  :D  Dün 1000 bakımı için gittiğimde spyder jantların 750 liraya düştüğünü, kampanya olduğunu söylemişti.(montaj dahil). Benim arabada sadece tamponlarda ve kapılarda korumalar var, açıkcası herşeyden önce bir jant istiyorum, böyle bir araba alaşım jantsız çok eksik bencede  :kötü: 
Kar beyazı 2011 Auris 1.4D-4D Comfort Extra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
insan yukarıdakilerin hepsini yaptırmak istiyor ama maddi külfet :D sanırım yavaş yavaş yapmak daha iyi .
Buarada yarın müsait olduğum biran zeytinburnu derindereden fiyat alıcam spoiler ,yan marşpiyel ve ön arka tampon için.
sonuçları sabırsızlıkla bekliyoruz.
fiyat almak için mi yoksa direk mi sipariş geçilecek bu işaretleme sonucunda :)
en uygun fiyat için sağolsun arkadaşlar araştırma yapıyorlar yer belli oluncada sayı doğrultusunda sipariş veririz diye tahmin ediyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
selam arkadaşlar;

Bundan önce açılan ve yönetim tarafından kapatılan konuda da aktif yer almak istediğimi yazmıştım. Ankete ilgilendiğim eklentileri yazdım. İşten dolayı çok fazla siteye giriş şansım olamıyor, ama herhangi bir parça ile ilgili anlaşma sağlarsanız ve bilgilendirirseniz bende katılmak isterim. Bu arada bilgili arkadaşlar için; benim araçta resime görüldüğü gibi 16 lık toyota orjinal jantlar var. 3,5 mm'lik yayla nasıl bir sonuç elde ederim. Şimdiden teşekkürler
tabiki haber veririz.açıkçası o jantları pek beğendiğimi söyleyemem aurise yakışmadığını düşünüyorum dolayısıyla yayın pek fayda sağlayacağını sanmıyorum.jant konusunda da araştırma yapıyoruz eğer güzel bir model beğenir ve değiştirmeyi düşünürseniz jant içinde oy kullanabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar ben her zaman herşeyin orjinalini kullanalım derim, zaten çoğumuzun arabası daha garanti kapsamında, ben istanbul'da oturuyorum evimin 100 m ilerisinde Avcılar-Sonkar var istenilen şeyler için sayı belirlendikten sonra pazarlık yapabilirim. Hatta hediye olarak sis farı kromajı bile isteriz, Jantları taktıracağımız gün ise de hep birlikte sahile gider bir çay içeriz  :D  Dün 1000 bakımı için gittiğimde spyder jantların 750 liraya düştüğünü, kampanya olduğunu söylemişti.(montaj dahil). Benim arabada sadece tamponlarda ve kapılarda korumalar var, açıkcası herşeyden önce bir jant istiyorum, böyle bir araba alaşım jantsız çok eksik bencede  :kötü: 
araçlarımız sanırım aynı bende orjinal jantları beğenmediğim için jant+viraj denge sistemine fazladan 3000 tl fark vermeyip comfort extrayı tercih ettim.tabiki arabayı gösteren en önemli parça alaşım jantlar ancak hazır bunun için harcama yapılacakken orjinal yerine çok daha şık modellerin dışarıdan alınması taraftarıyım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-eibach-yay-pro-kit-mmt-tuning-shop-46212701/detay?

Bence arayıp toptan fiyat alın.İkili set Fatih'te en ucuz alabileceğiniz yerde. Toplu montaj fiyatı da lazım.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Mat beyaza bayıldım
 :asikadam:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Mat beyaza bayıldım
 :asikadam:
ona bende bittim ancak satıcı mesajlara nedense cevap vermiyor.ayrıca jant hakkında hiçbir bilgi yok aplikasyon değerleri nedir,bijon bilezikleri gönderiyormu,kargoyu kim ödüyor bunlara belli değil satıcı cevapta vermiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar xenon kit içinde talep var o konuda bilgi sahibi olan ve araştırma yapan varmı.bu ilan vardı ancak satıldı olarak değiştirilmiş.satıcıya mesaj yazdım ancak henüz cevap gelmedi.ilan aktifken fiyat 280 tl diyordu şimdi 300 tl olmuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-philips-h11-4300k-xenon-komple-kit-45898880/pasif-ilan/

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
arkadaşlar xenon kit içinde talep var o konuda bilgi sahibi olan ve araştırma yapan varmı.bu ilan vardı ancak satıldı olarak değiştirilmiş.satıcıya mesaj yazdım ancak henüz cevap gelmedi.ilan aktifken fiyat 280 tl diyordu şimdi 300 tl olmuş.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-philips-h11-4300k-xenon-komple-kit-45898880/pasif-ilan/

Ne hikmetse senin bulduğun ilalnların satıcısı cevap vermiyor.. :) Acaba e-mailli gönderemiyor olabilirmisin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
e-mail değil direk siteden mesaj yazıyorum.mesajları aldıklarını ve okuduklarını görebiliyorum ancak cevap gelmiyor.galiba tok satıcılar ki potansiyel müşteriler pek ilgilerini çekmiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-eibach-yay-pro-kit-mmt-tuning-shop-46212701/detay?

Bence arayıp toptan fiyat alın.İkili set Fatih'te en ucuz alabileceğiniz yerde. Toplu montaj fiyatı da lazım.

Satıcı cevap atmış 10 araca 400'e yaparım dedi.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Satıcı cevap atmış 10 araca 400'e yaparım dedi.

İst. arkadaşlar gözünüz aydın satıcı cevap vermiş :)