Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 46636 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar boyasız 90 boyalı en son 150 dedi ve boyasıda arabanın üzerindeki boyayla birebir aynıymış ve kaliteliymiş net bir karar verin ben önümüzdeki hafta ist gidecem işlerim var orayıda aradan çıkaracam şimdi yeni bir başlık açıyorum spoyler taktırmak isteyenler buraya diye net ve ciddi bir şekilde kaç kişi yaptıracaksa orada toplanalım bilgileri alalım adamlara yalancı duruma düşmek istemiyorum beni sakın yanlış anlamayın

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bys tuningle bu gün görüştüm ilk olarak 2011 aurislerin spoylerini üretip üretmediklerini sordum ürettiklerini söylediler bire bir orjinali ile aynı yapıyorlarmış aynı şekilde boyasınıda, ve yerine üzerindeki spoyleri söküp yeni spoyleri vidalıyorlarmış ben ilk başta fiyatını sordum 180 dedi ondan sonra yaklaşık 10 kişi olduğumuzu ve ilk benim arabama takılacağını beğenmemiz durumunda diğer arkadaşlarda taktıracağını söyledim bu durumda fiyatın ne olacağını sordum 150 dedi(boyasıyla) bende arkadaşlarla konuşup netleştirdikten sonra size geri dneceğimi söyledim biz bu fiyata belki birazdaha indirim olabilir tamam dersek adamla detayları konuşacaz ve ben gidip taktıracam
serkan hocam bys yağız arkadaşımıza boyasız 90 tl ye bırakmıştı.60 tl boya için istiyorlarsa çok fazla boyasız almak daha mantıklı burada boya ve montaj için konuşmuştum 30-35 bişey tutar dediler.boyasız almak daha mantıklı.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar boyasız 90 boyalı en son 150 dedi ve boyasıda arabanın üzerindeki boyayla birebir aynıymış ve kaliteliymiş net bir karar verin ben önümüzdeki hafta ist gidecem işlerim var orayıda aradan çıkaracam şimdi yeni bir başlık açıyorum spoyler taktırmak isteyenler buraya diye net ve ciddi bir şekilde kaç kişi yaptıracaksa orada toplanalım bilgileri alalım adamlara yalancı duruma düşmek istemiyorum beni sakın yanlış anlamayın
kargo için birşey söyledilermi.sağlam,hasarsız bir şekilde gönderiyorlarmı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bir netleştirebilsek kaç kişi alıcak diye fiyatı birazdaha aşağıya çekeriz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bir netleştirebilsek kaç kişi alıcak diye fiyatı birazdaha aşağıya çekeriz

listedeki herkese özelden mesaj atsak nasıl olur??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
    • Adobe Eðitim ve Danýþmanlýk
Bu parçanın orjinali yanılmıyorsam 478 TL. Bu fiyat yerine boyalı ve işçilik dahil 150 TL ödemek oldukça şaşırtıcı. Parcanın arabanın garanti vb. konularında bir problem oluşturmayacak ise bende ismimi yazdırıyorum.

CEYHUN AKGÜN
2010 Makyajlı Auris

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Bu parçanın orjinali yanılmıyorsam 478 TL. Bu fiyat yerine boyalı ve işçilik dahil 150 TL ödemek oldukça şaşırtıcı. Parcanın arabanın garanti vb. konularında bir problem oluşturmayacak ise bende ismimi yazdırıyorum.

CEYHUN AKGÜN

ceyhun bey çok geç kaldın biz siparişi verdik ,ama sana bana gelecek olanı 300 e satarım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
ceyhun bey çok geç kaldın biz siparişi verdik ,ama sana bana gelecek olanı 300 e satarım :)

Dermişim , :)  olur tabiki sizkendiniz eklerseniz daha iyi ve sağlam olur kopyala yapıştır seçeneği ile bu işlemi yapabilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
PERPADA SIDDIKOĞULLARI DİYE BİR YER YOK 6 SENE ÖNCE KAPANMIŞ ADRESTE BAŞKA BİR ŞİRKET VAR.
2011 auris d4d comfort extra kar beyaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Adrenalin kaldığı yerden devam ediyor... GT86
  • 3 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Hortladı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • SAFİR Auris...SIU Corolla T-Sport...
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 59088
  • Model Yılı: '12
  • 312 kere teşekkür etti
  • 512 kere teşekkür edildi
Emre konu biraz gerilemiş bilgiler fiyatlar falan eski tarihli bilgin ola, bence konu açarak daha verimli bilgi alabilirsin.
arikushimikato Dr.Auris 1ND forever Pure SİU T Sport ;)
İlk önce bilgi sahibi olun sonra yorum yapın
Taklitlerden sakının
 https://www.facebook.com/groups/aurisclubturkey/  Aurise dair her şey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '13
  • 35 kere teşekkür edildi
2008 aurisimden kalma hic deforme olmamis bagaj havuzum var.istanbul pendik sultanbeyli civarinda arayan arkadaslara cuzi miktar karsiliginda verebilirim