Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 46671 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 6 kere teşekkür edildi
e-mail değil direk siteden mesaj yazıyorum.mesajları aldıklarını ve okuduklarını görebiliyorum ancak cevap gelmiyor.galiba tok satıcılar ki potansiyel müşteriler pek ilgilerini çekmiyor.

aykut hocam şaka yapıyorum :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Arakadaşlar krom yapışkan ( çıta değil ) nereden bulabilirim bilgisi olan varmı??

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • 3 kere teşekkür edildi
Arakadaşlar krom yapışkan ( çıta değil ) nereden bulabilirim bilgisi olan varmı??
krom yapışkan ne için,nasıl bişey oluyor, anlayamadım.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
krom yapışkan ne için,nasıl bişey oluyor, anlayamadım.

Aykut hocam krom çıta gibi ama plastik yapışkanlı şerit

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
aksesuarcılarda renk renk bulunuyor diye hatırlıyorum.hatta makaralara sarılı şekilde durur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • 2 kere teşekkür edildi
offf off offf 2.sıradaki mat beyaz üzerine kırmızı şeritli olan çok güzel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
evren hocam sanırım araçta xenon var, sizin xenonlar ne marka ayrıca sislerde bişey varmı yoksa orjinalmi.sizin body kit sanırım orjinal kocaeli kayada fiyat ne verdiler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar ben her zaman herşeyin orjinalini kullanalım derim, zaten çoğumuzun arabası daha garanti kapsamında, ben istanbul'da oturuyorum evimin 100 m ilerisinde Avcılar-Sonkar var istenilen şeyler için sayı belirlendikten sonra pazarlık yapabilirim. Hatta hediye olarak sis farı kromajı bile isteriz, Jantları taktıracağımız gün ise de hep birlikte sahile gider bir çay içeriz  :D  Dün 1000 bakımı için gittiğimde spyder jantların 750 liraya düştüğünü, kampanya olduğunu söylemişti.(montaj dahil). Benim arabada sadece tamponlarda ve kapılarda korumalar var, açıkcası herşeyden önce bir jant istiyorum, böyle bir araba alaşım jantsız çok eksik bencede  :kötü: 

Nazım hoca selam. Spyder jant aklıma takıldı. Aksesuar listesinde bulamadım. Resmi var mıdır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar spoiler ve xenon kit için talep epey var ancak şimdiye kadar xenon kitten bahseden çıkmadı.birkaç soru sordum arada kaynadı.internetten baktığım kadarıyla araştırabiliyorum malum burası kıt kalıyor.marka olarak mtec ve philips öneriliyor.araştıran fiyat alan varmı.bakın nerden baksak 10 kişi olduk bile onu aradan çıkartabiliriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Nazım hoca selam. Spyder jant aklıma takıldı. Aksesuar listesinde bulamadım. Resmi var mıdır?
emin olmamakla beraber spyder jant sanırım selçuk çamcı arkadaşımızın serviste taktırdığı cms jantlar.profil resminde görülüyor.servisler başka jantı zaten o fiyata vermezler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
Yok hayır jant toyota'nın, benim bildiğim kadarıyla 5 kollu jantların tamamına spyder diyorlar, zaten auris'e de bence 5 kollu jantlar yakışıyor. Bende katalog da göremedim ama ben servise uğrayabilirsem bizim durumdan bahseder, jantların fotoğraflarını çeker burada paylaşırım. Ben fiyat için konuştuğumda 750 demişlerdi söylediğim gibi ama bizde 10 kişi falan olursak o fiyat 600'e bile inebilir. Avcılar Sonkar'da reklamını yapıyorlar zaten duyarsınız.
Kar beyazı 2011 Auris 1.4D-4D Comfort Extra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Şimdi gördüm, spyder'a örnek olarak Emre Mehmet' arkadaşımızın jantları var  :alkis:
Kar beyazı 2011 Auris 1.4D-4D Comfort Extra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bende bayadan beri foruma giremiyordum konuyu görünce çok hoşuma gitti benim önceliğim öncelikle jant(5 kollu) ve spoyler bu arada herkesede selamlar....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
evren hocam sanırım araçta xenon var, sizin xenonlar ne marka ayrıca sislerde bişey varmı yoksa orjinalmi.sizin body kit sanırım orjinal kocaeli kayada fiyat ne verdiler.
kusura bakma aykut vardiyalı çalıştığım için 1,5 gündür internetle alakam yoktu bu sebeple yanıt geç geldi;bendeki xenonlar mtec marka 8000k sislerdede aynı şekilde 8000 klık mtec var.body kit sevdiğim bi arkadaştan hediye fiyatını bilmiyorum ama 1900 diyorlar hatta çift eksoz çıkışıyla beraber 2800 dediklerini çeşitli topiklerde duydum çok para bence....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bende bayadan beri foruma giremiyordum konuyu görünce çok hoşuma gitti benim önceliğim öncelikle jant(5 kollu) ve spoyler bu arada herkesede selamlar....
serkan hocam uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu.d.dereye gelemedim bir türlü.anladığım kadarıyla benim gibi sende de en son konuşmamızdan bu yana bir gelişme olmamış.burada hiçdeğilse başlangıcı yaparız.
kusura bakma aykut vardiyalı çalıştığım için 1,5 gündür internetle alakam yoktu bu sebeple yanıt geç geldi;bendeki xenonlar mtec marka 8000k sislerdede aynı şekilde 8000 klık mtec var.body kit sevdiğim bi arkadaştan hediye fiyatını bilmiyorum ama 1900 diyorlar hatta çift eksoz çıkışıyla beraber 2800 dediklerini çeşitli topiklerde duydum çok para bence....
ne güzel arkadaşmış öyle helal olsun.nasıl mtec ten memnunmusun.mtec xenonlar silver mı yoksa gold serisimi.gold serisi nedense piyasada pek bulunmuyor genelde silver serisi mevcut.herhangi bir sorun çıkartıyorlarmı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaslar, bende yaklasik 1 ay once yeni arabami aldim ve araniza katildim :) Ufak tefek biseyler yaptirmayi dusunuyodum , internette arastirirken burayi kesvettim, guzel oldu.

Benim bir sorum olacakti, 17 inc jant taktirmayi dusunuyordum ancak yakit sarfiyati artar diye vazgectim. 16 inc jant taktirsam birde 35mm yay taktirsam yakitta fark edermi. Yani takilan yay, yakit sarfiyatini arttirir mi? Aracim 2009 1.4 dizel bu arada :)
2009 Toyota Auris 1.4 D-D4 Comfort

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
serkan hocam uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu.d.dereye gelemedim bir türlü.anladığım kadarıyla benim gibi sende de en son konuşmamızdan bu yana bir gelişme olmamış.burada hiçdeğilse başlangıcı yaparız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar jant konusunda bende uzun süredir araştırma yapmaktayım, bununla ilgili modifikasyon bölümünde konu açmıştım. Piyasada bulduğum bizim araçlara uygun 16" jantları sayfaya eklemiştim:

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32130.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
serkan hocam uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyordu.d.dereye gelemedim bir türlü.anladığım kadarıyla benim gibi sende de en son konuşmamızdan bu yana bir gelişme olmamış.burada hiçdeğilse başlangıcı yaparız. ne güzel arkadaşmış öyle helal olsun.nasıl mtec ten memnunmusun.mtec xenonlar silver mı yoksa gold serisimi.gold serisi nedense piyasada pek bulunmuyor genelde silver serisi mevcut.herhangi bir sorun çıkartıyorlarmı.
çok memnunum ve silver serisi..benim araçta otomatik far var,starta bastığımda direk farlar yanıyor, bunu yapmamamı önce arabayı çalıştırıp sonra farları açmamı tembihlemişlerdi ama bikaç seferden sonra uğraşmadım basıyorum starta çalışıyo aynı anda.yani anlatmak istediğim zor şartlarda bile sıkıntı olmadı.dahada olmaz inşallah...dost meselesine gelince; çok para kazanamadım şu yaşıma kadar, ama allah iyi insanlarla ve bahsettiğim dostlarla tanışmayı nasip etti.para kazanamadık ama dost kazandık yani :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar jant konusunda bende uzun süredir araştırma yapmaktayım, bununla ilgili modifikasyon bölümünde konu açmıştım. Piyasada bulduğum bizim araçlara uygun 16" jantları sayfaya eklemiştim:

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=32130.0
orhan hocam bende seni özelden çağıracaktım iyi oldu senin şu mugen cam rüzgarlıklardan nasıl buluruz.yanlış hatırlamıyorsam makyajlı kasalar içindi yardımcı olursan listeye hemen ekleyelim.