Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 46661 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
çok memnunum ve silver serisi..benim araçta otomatik far var,starta bastığımda direk farlar yanıyor, bunu yapmamamı önce arabayı çalıştırıp sonra farları açmamı tembihlemişlerdi ama bikaç seferden sonra uğraşmadım basıyorum starta çalışıyo aynı anda.yani anlatmak istediğim zor şartlarda bile sıkıntı olmadı.dahada olmaz inşallah...dost meselesine gelince; çok para kazanamadım şu yaşıma kadar, ama allah iyi insanlarla ve bahsettiğim dostlarla tanışmayı nasip etti.para kazanamadık ama dost kazandık yani :)
yaklaşık xenon isteyen 10 kişi var mtec xenon hesaplı nereden, nasıl buluruz.ayarlayabilirsek xenon işini aradan çıkartırız.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
orhan hocam bende seni özelden çağıracaktım iyi oldu senin şu mugen cam rüzgarlıklardan nasıl buluruz.yanlış hatırlamıyorsam makyajlı kasalar içindi yardımcı olursan listeye hemen ekleyelim.

Ben çok aradım bulamadım 1 hafta önce 4 taraflı normal cam rüzgarlığı aldım ve taktım

Birde geçen gün semtuninge mesaj attım spoiler konusunda 2011 aurise uyumlu dedi havale fiatı 100 tl olur dedi ,büyük ihtimalle + 20 tl de boya

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Ben çok aradım bulamadım 1 hafta önce 4 taraflı normal cam rüzgarlığı aldım ve taktım

Birde geçen gün semtuninge mesaj attım spoiler konusunda 2011 aurise uyumlu dedi havale fiatı 100 tl olur dedi ,büyük ihtimalle + 20 tl de boya

Fiyatı uygunmuş abi. Montajını nasıl yaptırcaz?
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi

Fiyatı uygunmuş abi. Montajını nasıl yaptırcaz?

Serkan ist. arkadaşların gidip görmesinde fayda var gerçekten oturuyormu diye ,birde 10 kişiyiz deyip biraz daha indirirsek en azından kargo bedavaya gelir.
İst. arkadaşlar takma işlemini firma üstlene bilir eee bizlerde bulunduğumuz illerde iyi bir kaportacı ustasın ayaptırırız...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Serkan ist. arkadaşların gidip görmesinde fayda var gerçekten oturuyormu diye ,birde 10 kişiyiz deyip biraz daha indirirsek en azından kargo bedavaya gelir.
İst. arkadaşlar takma işlemini firma üstlene bilir eee bizlerde bulunduğumuz illerde iyi bir kaportacı ustasın ayaptırırız...

Doğru diyorsunuz abi. Görmeden yaptıramayız bu işi.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür edildi
orhan hocam bende seni özelden çağıracaktım iyi oldu senin şu mugen cam rüzgarlıklardan nasıl buluruz.yanlış hatırlamıyorsam makyajlı kasalar içindi yardımcı olursan listeye hemen ekleyelim.

Aykut bey,
Bendeki rüzgarlıkların markasının Sunplex olduğunu açtığım konuda belirtmiştim. İnternette yaptığım aramada şirketin aşağıdaki iletişim bilgilerini buldum. Şirketin merkezinin Perpa da olduğu yazıyor. Perpa bana çok ters bi yerde olduğu için gidip yerinden bilgi almam çok zor. İstanbuldaki diğer arkadaşlardan yakın zamanda Perpa ya işi düşen olursa yerinde bakıp fiyat bilgisi alabilirler. Şirket bilgileri:

SIDDIKOĞULLARI LİMİTED ŞİRKETİ
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:5 No 387
Darülaceze cad Şişli/İSTANBUL
İstanbul,
Türkiye 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Aykut bey,
Bendeki rüzgarlıkların markasının Sunplex olduğunu açtığım konuda belirtmiştim. İnternette yaptığım aramada şirketin aşağıdaki iletişim bilgilerini buldum. Şirketin merkezinin Perpa da olduğu yazıyor. Perpa bana çok ters bi yerde olduğu için gidip yerinden bilgi almam çok zor. İstanbuldaki diğer arkadaşlardan yakın zamanda Perpa ya işi düşen olursa yerinde bakıp fiyat bilgisi alabilirler. Şirket bilgileri:

İstanbul,
Türkiye 
çok teşekkür ederim.uğrayabilecek bir arkadaş bize yardımcı olursa seviniriz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

ben daha evvel görüştüm banada 2011 araçlara uyar dediler daha sonra sipariş için mesaj attığımda malesef makyajlı kasalara uymuyor dediler.durumu anlattım daha evvel uyar demiştiniz şimdi ne oldu diye cevap veren olmadı.aslında tekrar detaylı görüşülürse iyi olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
xenon isteyenler ses seda çıkmıyor ne diyorsunuz.tam 10 kişi olmuşuz ama ses çıkmıyor,ne yapıyoruz biriniz lütfen bişey söylesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 41000
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
Aykut bey,

İstanbul,
Türkiye 
arkadaşlar ben perpa'ya çok yakınım bir ara uğrarım fiyat araştırması yapabilirm isteyen olursa
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar ben perpa'ya çok yakınım bir ara uğrarım fiyat araştırması yapabilirm isteyen olursa
süper olur çok teşekkürler.ankete hemen seçenek olarak ekleyeyim ancak önceden oy verenler tekrar oylama yapamıyor onlar manuel bildirirler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar mugen cam rüzgarlığı isteyenler(piyasada malesef yok) orhan güven arkadaşımızın sayesinde yapan biryer bulundu ve yağız volkan arkadaşımız araştırma için bizlere yardımcı olacak.araştırmayı takiben sayı belirleyip sipariş vericez.daha evvel oy vermiş ancak listeye sonradan eklenen mugen cam rüzgarlığı için istek bildirecek arkadaşlar bu cümleleri ekleyerek manuel istek bildirebilir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 41000
  • 59 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
tamamdır Aykut abi elimden geleni yaparım
İnsanlara verdiğimiz değerin karşılığını alamadığımız için,arabalarımıza insanlardan daha çok değer verdik..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
tamamdır Aykut abi elimden geleni yaparım
çok teşekkürler haberlerini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
aykut hocam demiş olduğunuz cam rüzgarlığın kalıbı dört dörtlük oturmuyor ,isterseniz o konuda da bilgi alın  :DUR:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
aykut hocam demiş olduğunuz cam rüzgarlığın kalıbı dört dörtlük oturmuyor ,isterseniz o konuda da bilgi alın  :DUR:
orhan güven arkadaşımızın kendi açtığı konuda bu konuyu konuşmuştuk.aurisler için piyasada mugen rüzgarlık yok ancak yanlış hatırlamıyorsam kendisi şans eseri bulmuş.makyajlı 2011 kasa aurisler için üretildiğinden aracına ön taraf kısa gelmiş usta ufak bir ayarlama yapmış.yani bizim araçlar için üretilmiş.üniversal tip olsa uyum sorunu kesin olurdu ancak bunlar marka-model uyumlu olduğundan sorun çıkacağğını sanmıyorum.tabi yinede dikkat etmek lazım yağız volkan arkadaşımızda da makyajlı kasa var o konuyu firmaya giderek araştıracak.haliyle uyumunuda test etme şansı olacaktır.bizde gelecek haberleri bekliyoruz.

bu arada xenon konusunda talepte bulunmuşmuydun.10 kişi ankete oy vermiş ancak ses seda yok.spoiler konusunda da sem tuning ne dediğini bilmiyor bir uyar diyor bir uymaz.dediğim gibi daha evvel uyar dedikleri spoiler için sipariş aşamasında uymaz dediler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
rüzgarlığın 2011 modellerede uyacağını zannetmiyorum auris tamponlarda makyajlama yaptı cam bölgesine dokunmadı diye hatırlıyorum,
Bu arada ben zenon far şimdilik düşünmüyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
rüzgarlığın 2011 modellerede uyacağını zannetmiyorum auris tamponlarda makyajlama yaptı cam bölgesine dokunmadı diye hatırlıyorum,
Bu arada ben zenon far şimdilik düşünmüyorum
tabi uymaması da bir ihtimal, bakalım artık  yağız volkan arkadaşımız ilgileneyecek, bizde gelecek haberleri beklicez.
xenon konusunda sadece ankete oy verenleri bulmaya çalışıyorum.10 kişi olmuş ama hiçbiri ortada yok diğerlerinde de aynı sorunu yaşamayız umarım.spoiler çok iyi gidiyor şimdiden 13 kişi oldu pazarlık için tatminkar bir rakam sem tuningle birdaha görüşün isterseniz, cevapları uymuyor spoilerleri uyarmı emin değilim. :D bende mesaj atayım bakalım ne diyecekler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0-
tabi uymaması da bir ihtimal, bakalım artık  yağız volkan arkadaşımız ilgileneyecek, bizde gelecek haberleri beklicez.
xenon konusunda sadece ankete oy verenleri bulmaya çalışıyorum.10 kişi olmuş ama hiçbiri ortada yok diğerlerinde de aynı sorunu yaşamayız umarım.spoiler çok iyi gidiyor şimdiden 13 kişi oldu pazarlık için tatminkar bir rakam sem tuningle birdaha görüşün isterseniz, cevapları uymuyor spoilerleri uyarmı emin
değilim. :D bende mesaj atayım bakalım ne diyecekler.

selam  Aykut Bey;

xenon ve spoiler için ben dahil olmak istiyorum. Ama işlerim acayip yoğun, çok sık siteye giremiyorum. Detaylar geliştikçe haber verirseniz çok sevinirim. Tüm konuları tek tek gezemiyorum o yüzden özelden yazarsanız süper olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

selam Aykut Bey;

xenon ve spoiler için ben dahil olmak istiyorum. Ama işlerim acayip yoğun, çok sık siteye giremiyorum. Detaylar geliştikçe haber verirseniz çok sevinirim. Tüm konuları tek tek gezemiyorum o yüzden özelden yazarsanız süper olur.

tabiki sizi listeye aldım o halde durum netleşince haber veririm.