Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 46646 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
Navi'nin fiyatı bence çok güzel. 1900 TL piyasanın en iyi navigasyonu için oldukça maluk, montaj+kamera+anten içinde fiyatı bu. Bazı firmalar navi fiyatı verip geri görüş kamerasını ve anteni eklemiyor bu hususa dikkat. Body kit için küçük bir önerim var bagaj altı nikelaj çıtası var sadece o 400 TL onu taktırmazsak fiyat iyi düşüyor bir de üzerine pazarlık yaparsam sanırım herkesin alabileceği fiyata çekilebilir. Deneyelim bakalım.

Navi arayanlar bana ulaşsın elimden gelenin fazlasını yaparım.
Burdayım ==> http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622

Lastik + Jant + Hava Filtresi + Performans Kiti ve diğer araç içi konularda sınırsız destek verebilirim. Özel Mesaj Atmanız Yeterli.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Oğuz kardeş sen bize orijinal spoyler konusunda fiyat araştırsana (toplu olarak alacağımızı varsayarak)
doğru öncelikle orjinal spoiler konusunu bağlayalım oğuz kardeşim bu konuda yardımlarını bekliyoruz.ardından tabiki jant, makul fiyatlı önerilerin nedir.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Gaza gelmiş gördüm sizleri, kimse geri vites yapmasında forum modlu aurislerle dolsun oley:D:D
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
Gaza gelmiş gördüm sizleri, kimse geri vites yapmasında forum modlu aurislerle dolsun oley:D:D

sinan aga sen geç kalmışın, başlığımıza katılmakta :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
felaket derecede coştuk sinan. istanbullu bir auris sahibi olarak araştırma ve yardımlarını bekliyoruz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Bu gün stoklarımıza 2000 adet OZ Racing'in ürettiği MSW markalı jantlar geldi. Proformaları girilsin stoklar belli olsun net fiyatlarını geçerim hepsinin. Malzeme çok kaliteli jantlar çok hafif ve en önemlisi oldukça ekonomik.

Sadece spolier istiyorsanız onun fiyatının pahalı olduğunu zannetmiyorum, yarın toyota ile irtibata geçerim bilgilendiririm sizi. Komple body kit istiyorsak eğer bir miktar parayı gözden çıkarmak lazım.

Sadece spolier pek de istediğini gibi durmayabilir. Komple body-kit araca çok özel bir görüntü veriyor.

Bkz: http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622
Burdayım ==> http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622

Lastik + Jant + Hava Filtresi + Performans Kiti ve diğer araç içi konularda sınırsız destek verebilirim. Özel Mesaj Atmanız Yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Bu gün stoklarımıza 2000 adet OZ Racing'in ürettiği MSW markalı jantlar geldi. Proformaları girilsin stoklar belli olsun net fiyatlarını geçerim hepsinin. Malzeme çok kaliteli jantlar çok hafif ve en önemlisi oldukça ekonomik.

Sadece spolier istiyorsanız onun fiyatının pahalı olduğunu zannetmiyorum, yarın toyota ile irtibata geçerim bilgilendiririm sizi. Komple body kit istiyorsak eğer bir miktar parayı gözden çıkarmak lazım.

Sadece spolier pek de istediğini gibi durmayabilir. Komple body-kit araca çok özel bir görüntü veriyor.

Bkz: http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622

oğuz jantlara ait resim varmı.ön arka eklerin pek fayda sağlayacağını sanmıyorum ama yan etekler ve spoiler fazlasıyla fark yaratır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
Arkadaşlar geç geldim boğaz manzarasında ailemle keyif yapıyordum şimdi geldim. Birlikten kuvvet doğar. Yeni birşey gördükçe, öğrendikçe sizlerle paylaşmaya çalışırım, bende jantlarımdan sıkıldım, bu aralar sık sık jant bakıyorum. Sizleri seviyorum:D:D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
Arkadaşlar benim tavsiyem, ilk öncelikle spoiler ve yaya odaklanmanız, görüntü tamamen güzelleşecektir, emin olun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar geç geldim boğaz manzarasında ailemle keyif yapıyordum şimdi geldim. Birlikten kuvvet doğar. Yeni birşey gördükçe, öğrendikçe sizlerle paylaşmaya çalışırım, bende jantlarımdan sıkıldım, bu aralar sık sık jant bakıyorum. Sizleri seviyorum:D:D
:alkis: :alkis: :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Jantlar stoklara girsin resimleri ile fiyatlarını paylaşırım.

Body-Kit konusunda sadece yan etekler ve spolier iş görmez diyorum başka bir şey demiyorum ama sen bilirsin :) Ben hepsinin ücretlerini ayrı ayrı alır yazarım. İsteyen istediğini sipariş eder :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Sinan bana yay önerirmisin lütfen. Yana döne arıyorum ama fiyatları çok ucuk  |-\

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
Sinan bana yay önerirmisin lütfen. Yana döne arıyorum ama fiyatları çok ucuk  |-\

Bizim mehmet hoca 400e taktırdı montaj dahil, bende yay yok, fakat 245/40/17 lastik var arkada aracı topluyor. Markasını çıkartamıyorum şuan yarın sorarım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Haber bekliyorum o zaman senden.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
Ok. Haber veririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
H&R marka 3,5 mm yay mı? -> 313 TL.

Eibach marka 3,00 mm yay mı? -> 280 TL.

Vogtland marka 3,5 mm yay mı? -> 322 TL.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
Bunlar arasından 3.5lukları öneririm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
oğuz senden ricam navi için sadece ünitenin fiyatını alabilirmisin?(bende orj.kamera var.)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
3.5 arıyorum zaten ama dur bakalım. Fiyatlar güzelmiş. değelendireyim bir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
1800 TL Evren. Kamera 100 TL fark ediyor fiyatta.