Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 46674 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Bunlar arasından 3.5lukları öneririm.

belki yenidir bilemem ama eibach ın bildiğim kadarıyla 30mm liği yok sadece 35 liği var diye hatırlıyorum....
bide bunlara montaj dahil fiyatlar mı? ve güvenilir orjinal malzeme mi?

aykut abi davetin için teşekkürler...

ancak jantın forum üzerinden seçilebileceğine ben pek ihtimal vermiyor fakat diğer tüm malzemeleri oldukça uyguna yapmanın garantisini veririm...navigasyon 1,700 civarı olmalı ama net hatırlamıyorum daha düşükte olabilir...ancak fazlası olmaz sanmıyorum....body kit i de bi sorayım sanayide tanıdıklarımıza ama kaç kişi istiyorsa ona göre pazarlık edeyim?

birde cam filmi düşünen varsa ankarada orjinal LLumar marka o konuda yardımcı olabilirim...forumdan emre abiye ve benim araca yaptık...yakında resimlerimi paylaşırım...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Auris
  • 2 kere teşekkür edildi
teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
  • 76 kere teşekkür edildi
Fiyatlar güncel olmayabilir, euro yükseldi malum. Bizim mehmet hoca taktırmıştı, 400 lira montaj dahil. Eicbach olması lazım.
Kalitenin fiyatı VARDIR..!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Hergün biraz TURBO iyi gelir-di...Artık vtec...:)
  • Model Yılı: -
  • 1 kere teşekkür etti
  • 7 kere teşekkür edildi
Fiyatlar güncel olmayabilir, euro yükseldi malum. Bizim mehmet hoca taktırmıştı, 400 lira montaj dahil. Eicbach olması lazım.

benim aracımdada var zaten  35 lik eibach biliyorum ama fiyatı o şekilde yazınca biraz  şaşırdım :)

bu dolara bu avroya o fiyatlar biraz hayal :)

bende 380 civarı birşeye taktırmıştım sanırım...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Body-Kit Fiyatı
« Yanıtla #64 : Mart 31, 2011, 12:55:19 »
Arkadaşlar görüştüm firma ile ve verebilecekleri en iyi fiyatı belirlediler,

Sonuç:
                                             Liste Fiyatı    -    İndirimli Fiyatı

Arka Tampon uzantısı =        636,33          -    588,61
Sağ sol etek (marspiel) =      642,05         -    593,90
Ön Tampon uzantısı =           471,31        -     435,97
Arka Tavan Spolier =             462,10      -       435,97

İstanbul içi arkadaşlara bir müjde boya ve montaj fiyatlara dahil.

Elimde net alacak adet sayısı belirli olmadığından pazarlığı muallajta kalarak yapmak zorunda kaldım fakat belirli bir adet yakalarsak bir daha çökerim gırtlaklarına.

Dip not: Farklı yetkili servisten fiyat alacaksanız lütfen montaj ve boyanın fiyata dahil olduğunu söylemeyin.
Burdayım ==> http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622

Lastik + Jant + Hava Filtresi + Performans Kiti ve diğer araç içi konularda sınırsız destek verebilirim. Özel Mesaj Atmanız Yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: ---
  • 2 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
gençler bir gün eve uğramadık konu açılmış , ne hale gelmiş :D
Ya bir liste yapsak kaç kişi olduğumuza dair ,uygun olmazmı ?
Sayımıza göre bende Derindere den fiyat alabilirim ?
(Bilmeyenler için söyleyeyim Derindere İstanbul Zeytinburnunda yetkili toyota servisi dir.)
emniyet kemersiz çıkmam abi!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Auris 1.6 Comfort Extra
  • 1 kere teşekkür etti
hayırlısı olsun arkadaşlar :) bende bir kaç şey sormak istiyorum daha oncede yazmıstım ama bulamadım auris için kılıf taktıran varmı ben kılıf arıyorum bir türlü bulamadım ayrıca .. geçenlerde kuzen arabaya 3m fil yaptırdı cruz arabasına ben götürdüm yaparlarken chevrolet forum sıtesının uyelerı geldı yonetıcı falanmıs kuzene hemen kart felan verdı bole uye ol dıye ındırımler oluyor anlasmalı yerler le bende hemen bızım forum geldı aklıma kımse su dokemez bızım foruma dedım bızde bole bı kartvızıt varmı yada yaptırsak bulunsun arabada cuzdnda karşılaşılıyo gunluk hayatta hem foruma teşvik hem toplu aksesuar alımları yaparsak yararlanırız daha çok kişi daha çok indirim saygılar sevgiler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '13
  • 65 kere teşekkür etti
  • 126 kere teşekkür edildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-body-kid-45379008/detay

komple kit 600  baya uygun ama kalitesi vs. nasıldır yorum alırsam. Bende ön-arka orjinal kit var da ön parçayı kırdım buza çarpıp, yan marşpiye ile ön komple değiştireyim diyorum. Düşünceniz nedir bununla ilgili.
born to ride

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar görüştüm firma ile ve verebilecekleri en iyi fiyatı belirlediler,

Sonuç:
                                             Liste Fiyatı    -    İndirimli Fiyatı

Arka Tampon uzantısı =        636,33          -    588,61
Sağ sol etek (marspiel) =      642,05         -    593,90
Ön Tampon uzantısı =           471,31        -     435,97
Arka Tavan Spolier =             462,10      -       435,97

İstanbul içi arkadaşlara bir müjde boya ve montaj fiyatlara dahil.

Elimde net alacak adet sayısı belirli olmadığından pazarlığı muallajta kalarak yapmak zorunda kaldım fakat belirli bir adet yakalarsak bir daha çökerim gırtlaklarına.

Dip not: Farklı yetkili servisten fiyat alacaksanız lütfen montaj ve boyanın fiyata dahil olduğunu söylemeyin.

Oğuz kardeş ilgin için teşekkürler ,ama tavan spoyleri yine çok pahalı geldi bana acaba döktürmeyimi denesek ne dersiniz???

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • 3 kere teşekkür edildi
Oğuz kardeş ilgin için teşekkürler ,ama tavan spoyleri yine çok pahalı geldi bana acaba döktürmeyimi denesek ne dersiniz???

evet fiyat yinede yüksek döktürebilirsek çok daha hesaplı olur.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
belki yenidir bilemem ama eibach ın bildiğim kadarıyla 30mm liği yok sadece 35 liği var diye hatırlıyorum....
bide bunlara montaj dahil fiyatlar mı? ve güvenilir orjinal malzeme mi?

aykut abi davetin için teşekkürler...

ancak jantın forum üzerinden seçilebileceğine ben pek ihtimal vermiyor fakat diğer tüm malzemeleri oldukça uyguna yapmanın garantisini veririm...navigasyon 1,700 civarı olmalı ama net hatırlamıyorum daha düşükte olabilir...ancak fazlası olmaz sanmıyorum....body kit i de bi sorayım sanayide tanıdıklarımıza ama kaç kişi istiyorsa ona göre pazarlık edeyim?

birde cam filmi düşünen varsa ankarada orjinal LLumar marka o konuda yardımcı olabilirim...forumdan emre abiye ve benim araca yaptık...yakında resimlerimi paylaşırım...
necati bizlere katıldığın için  ben teşekkür ederim.jant işi tabiki zevk meselesi benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir ancak en azından firmayla anlaşıp herkes fotolardan istediği modeli belirtebilir.kargolama işindede ona göre pazarlık yapılır.mühim olan çoğunluğu sağlayarak pazarlık şansımızı arttırmak.lumar cam filmi için bişey diyemicem ilk defa duyuyorum.bu arada aşağıdaki ilanda ankara ostimde biri philips h11 4300k xenon kit satıyor 280 tl ve stoğuda sağlam görünüyor,ne diyorsun.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-philips-h11-4300k-xenon-komple-kit-45898880/pasif-ilan/
not: ilan satıldı diye işaretlenmiş.satıcıya mesaj yazdım cevap verince sizlerede bilgi veririrm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-toyota-auris-body-kid-45379008/detay

komple kit 600  baya uygun ama kalitesi vs. nasıldır yorum alırsam. Bende ön-arka orjinal kit var da ön parçayı kırdım buza çarpıp, yan marşpiye ile ön komple değiştireyim diyorum. Düşünceniz nedir bununla ilgili.

bu ilan konunu başında var zaten,ürün fotolarda çok iyi görünüyor ancak gerçekte nasıl bilemiyorum.satıcıyla görüştüm esnek fiber bir malzemeden yapıyorlarmış ve orjinali gibi aynı şekilde monte ediliyor.fiyata boya dahil.kargo ücreti 50 tl.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
Parçaları servisten almanızı öneririm ve yukarıdaki fiyatlar gerçekten çok iyi. Sayı belli olsa daha da netleşir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti
ümraniye sanayideyim...0532 384 83 31 ..istediğin parcaları yapabilirim..etraftan sorarsan tanırlar fiberci cemal usta die
Bu arkadaşa bi sorabilirsiniz başka forumda yazmış.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar sayı çıkarabilmek için konuya anket ekledim.isteklerinizi işaretliyerek belirtebilirsiniz.hepsinide seçmeniz mümkün.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Auris 1.6 132HP M/M
  • 54 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
evet fiyat yinede yüksek döktürebilirsek çok daha hesaplı olur.

Olmassa bir tunin firmasıyla anlaşalım toplu olarak daha ucuza alırız.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
Bu sitede de bişiler var incelemk isteyen olursa;

http://www.omsatuningshop.com/index.php?do=catalog/results
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)