Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 47216 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • auris 1.33
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: 0+
  • 4 kere teşekkür edildi
Jant konusunda burada jantlar çok iyi ben telefonda görüşmüştüm..680/6 world karta taksit yaparız demişti..Satıcı arkadaş bu jantların OEM jant olduğunu plazalarda satılanlarla aynı olduğunu söylemişti(onun yalancısıyım) aşşagıdaki linkten ulaşaıbilirsniz:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-16-toyota-jantiii-sokkkk-fiyatttt-oltayotomotiv-com-42412583/detay

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Çok güzelmiş ,
Birde spoiler bulmamız veya döktürmemiz gerek....
Bu icada bittim yemin ediyorum içim eridi yaww....
Nakitim olsa bi dakka düşünmem hemen alırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
yahu  varya konudan bal damlıyor :D bu navi işinde bende varım nakitim olmasada bulmaya çalışırım tolu alırsak güzel bir indirim sözkonusuysa kaçırmayalım derim.

araştırmalarınza sağlık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
Bu icada bittim yemin ediyorum içim eridi yahuw....
Nakitim olsa bi dakka düşünmem hemen alırım.
içinizi eriten nedir anlayamadım.
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
Yok arkadaşlar bu böyle olmayacak bu başlık bize çok para harcatacak gibi gözüküyor,bence konuyu biz gönüllü kilitleyelim:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
navi işinde yurtdışından toplu alım bizi daha fazla üzer gibime geliyor.sonuçta gümrük vb sıkıntılar dahada artar.en güzeli yurtiçi biryerle anlaşmak.
Jant konusunda burada jantlar çok iyi ben telefonda görüşmüştüm..680/6 world karta taksit yaparız demişti..Satıcı arkadaş bu jantların OEM jant olduğunu plazalarda satılanlarla aynı olduğunu söylemişti(onun yalancısıyım) aşşagıdaki linkten ulaşaıbilirsniz:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-jant-ve-lastik-jant-16-toyota-jantiii-sokkkk-fiyatttt-oltayotomotiv-com-42412583/detay
son iki resimdeki jantlar güzel duruyor ancak replikalarda tereddütlüyüm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Yok arkadaşlar bu böyle olmayacak bu başlık bize çok para harcatacak gibi gözüküyor,bence konuyu biz gönüllü kilitleyelim:)
durum onu gösteriyor ancak biz ilk önce ufaktan başlayalım.spoiler,jant gerisi elbet gelecektir.spoiler için aslında toplu şekilde toyota bayisinin biriyle anlaşsak sağlam indirim yapmazlarmı.hem orjinal ve sıkıntısız olur.istanbuldaki bayilerde 300 tl ye taktıran lar var diye hatırlıyorum toplu olursa dahada aşağıya çekeriz.tabi bu iş için istanbullu arkadaşların yardımı ve pazarlık kabiliyeti gerekli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
durum onu gösteriyor ancak biz ilk önce ufaktan başlayalım.spoiler,jant gerisi elbet gelecektir.spoiler için aslında toplu şekilde toyota bayisinin biriyle anlaşsak sağlam indirim yapmazlarmı.hem orjinal ve sıkıntısız olur.istanbuldaki bayilerde 300 tl ye taktıran lar var diye hatırlıyorum toplu olursa dahada aşağıya çekeriz.tabi bu iş için istanbullu arkadaşların yardımı ve pazarlık kabiliyeti gerekli.

Kesinlikle, ist. ankaralı arkadaşlar duyun sesimizi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • 24 kere teşekkür etti
içimi eriten nedir sorusuna aşağıdaki link yeterli gelecektir diye düşünüyorum.

http://www.toyotaracing.com/trd/parts_catalog/wheels/wheels_overview.html

erimezmi içiniz sorarım sizlere ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
doble din hadisesinde forumun bir diğer topiğinde yerel kaynaklardan ulaşabileceğimiz bir ürün daha buldum.navitech cihaz ve maddi açıdanda oldukça tatminkar bi bakın derim.ilgilenelim bu konuyla aurise çok yakışıyo bu doble dinler...

http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-dtv-8600-62-goruntu-sistemi-/ProductDetails.aspx?productId=otdeldtv8600&categoryId=17545&utm_source=mailcampaings&utm_medium=mail&utm_campaign=xhbotoaksesuar_29_03_2011#Gorseller

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
doble din hadisesinde forumun bir diğer topiğinde yerel kaynaklardan ulaşabileceğimiz bir ürün daha buldum.navitech cihaz ve maddi açıdanda oldukça tatminkar bi bakın derim.ilgilenelim bu konuyla aurise çok yakışıyo bu doble dinler...

http://www.hepsiburada.com/Liste/navitech-dtv-8600-62-goruntu-sistemi-/ProductDetails.aspx?productId=otdeldtv8600&categoryId=17545&utm_source=mailcampaings&utm_medium=mail&utm_campaign=xhbotoaksesuar_29_03_2011#Gorseller

Bunda navigasyon var mı?
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
olmadığını anlıyorum açıklamalardan.ama yinede tercih edilebilirliği yüksek zira kendi sınıfının en kötü ses sistemine sahip aracıma mutlaka böyle bi takviye düşünmek zorunda kalıyorum...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi

fiyat cazip ancak aurise orjinal gibi yakışacağını düşünmüyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
içimi eriten nedir sorusuna aşağıdaki link yeterli gelecektir diye düşünüyorum.

http://www.toyotaracing.com/trd/parts_catalog/wheels/wheels_overview.html

erimezmi içiniz sorarım sizlere ?
anladığım kadarıyla şu lenso jant bu etkiyi yarattı.katılıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi

fiatı uygun ama çok basit duruyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
bu konuda ne diyorsunuz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Öhömm. Biz burda neciyiz ? Arkadaşlar jantsa jant navigasyonsa navigasyon body kit ise body kit siz talepleri toplayın gerisini bana bırakın size dökümlü bir fiyat çıkarayım ne dersiniz :) ?

Jant için ayrıca bir parantez açayım markası her ne olursa olsun namı değer "Repilica" yani hepimizin bildiği adı ile "Çakma" jantlardan uzak durun. Bu sektörün bağrında çalışan biri olarak söylüyorum size benim gördüğüm fotoğrafları görseniz inanın çakma jantın adını dahi anmazsınız.

Navigasyon konusunda ise Araç içi ekipman başlığı altında bir paylaşım yapmştım. Şu an ki fiyatı 1900 TL montaj dahil ama toplu bir şeyler olursa alabildiğim kadar indirim alırım bende taktırmayı düşünüyorum çünkü hepimiz için bir fırsat olur :)
Burdayım ==> http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=31839.msg431622#msg431622

Lastik + Jant + Hava Filtresi + Performans Kiti ve diğer araç içi konularda sınırsız destek verebilirim. Özel Mesaj Atmanız Yeterli.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Öhömm. Biz burda neciyiz ? Arkadaşlar jantsa jant navigasyonsa navigasyon body kit ise body kit siz talepleri toplayın gerisini bana bırakın size dökümlü bir fiyat çıkarayım ne dersiniz :) ?

Jant için ayrıca bir parantez açayım markası her ne olursa olsun namı değer "Repilica" yani hepimizin bildiği adı ile "Çakma" jantlardan uzak durun. Bu sektörün bağrında çalışan biri olarak söylüyorum size benim gördüğüm fotoğrafları görseniz inanın çakma jantın adını dahi anmazsınız.

Navigasyon konusunda ise Araç içi ekipman başlığı altında bir paylaşım yapmştım. Şu an ki fiyatı 1900 TL montaj dahil ama toplu bir şeyler olursa alabildiğim kadar indirim alırım bende taktırmayı düşünüyorum çünkü hepimiz için bir fırsat olur :)

Oğuz kardeş sen bize orijinal spoyler konusunda fiyat araştırsana (toplu olarak alacağımızı varsayarak)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
al oğuz al, navi için fiyat al bakalım en son kaça bırakıcaklar?