Anket

istekleri işaretleyerek sayı çıkartalım.(sayıyı netleştirmemiz için lütfen sadece talepte bulunacaklar oy versin)

spoiler (ürün için sipariş aşamasındayız talepte bulunacakların konu içindeki listenin altına isimlerini ekleyerek yanıt göndermeleri gerekmektedir.kayıtlar ve sipariş aşaması devam etmektedir.)
17 (15.7%)
yan marspiel
12 (11.1%)
ön etek
6 (5.6%)
arka etek
9 (8.3%)
jant(16inch)
9 (8.3%)
jant(17 inch)+lastik
10 (9.3%)
xenon kit
11 (10.2%)
navigation
11 (10.2%)
yay seti
9 (8.3%)
tavan folyo+cam filmi
4 (3.7%)
fren kaliper kaplaması
8 (7.4%)
mugen cam rüzgarlığı(daha evvel oy verernler aşağıda manuel istek bildirebilirler)
2 (1.9%)

Toplam Oy Verenler: 32

Gönderen Konu: 2011 makyajlı kasa aurisçiler toplu aksesuar alımı için burada toplanıyoruz  (Okunma sayısı 46673 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Yer 2 : Bursa - Kocaeli
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar az evvel sem tuningten cevap aldım.çektiğim mesajda durumdan bahsetmeyip ilk defa soruyormuş gibi uyum durumunu sordum.gelen cevap tabiki 2011 aurislere uyar oldu.şimdi tekrar önceki durumu anlatarak, eminmisiniz da evvel sipariş aşamasında bana olmaz deyip vaz geçirdiniz diye yeni bir mesaj attım.bakalım ne diyecekler.sonuç belli olunca bilgi veririm.eğer uyum sorunu gerçekten olmuyorsa hiç düşünmeden sipariş verelim derim.fiyat çok cazip.tabiki o çevreye yakın bir arkadaşın bizzat ürünü görmesi çok daha güzel olur.
bu arada sem tuningin satış yaptığı sitede boyalı ürün için iki ayrı fiyatlı ilan mevcut.biri 120 tl biri 140 tl ben çözemedim.satıcıda daha evvel sorduğumda cevap vermemişti.acaba kaliteleri farklı 2 marka boyamı kullanıyorlar.linkleri ekleyeyim.
http://urun.gittigidiyor.com/Toyota-Auris-Spoiler-spoyler-ARAC-RENGI-BOYALI_W0QQidZZ36010873
http://urun.gittigidiyor.com/Toyota-Auris-Spoiler-spoyler-ARAC-RENGI-BOYALI_W0QQidZZ36119235

birde boyasız olarak verilen ilandaki açıklamaları okuyun.boya ücretine 40 tl diyor.
http://urun.gittigidiyor.com/Toyota-Auris-Spoiler-spoyler-Sem-Tuning_W0QQidZZ31078363
Kar Beyazı 2011 Auris D-4D Comfort Ekstra M/M

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 2011 Auris 1.4 D-4D comfort extra MM
  • 6 kere teşekkür edildi
Birebir telefonla görüşmek gerekir ve ya yüz yüze adamlar ne tuttura şeklinde ticaret yapıyorlar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
ben yarın unutmassam semtuninge telefonla ulaşayım,toplu halde 13 kişiyiz deyip tct sitesinden geliyoruz,veya sipariş veriyoruz diyen arkadaşlarımıza en son fiatınız boyalı boyasız ne olur diye son bir konuşma yapayım.
Bu arada ist. arkadaşlar ürünü göyseydiniz yaaaaavvvv.......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Birebir telefonla görüşmek gerekir ve ya yüz yüze adamlar ne tuttura şeklinde ticaret yapıyorlar

evet aynen öyle sipariş vermeden önce kesinlikle gidilip görülmesi, denenmesi lazım.yine istanbullu arkadaşlardan yardım isticez sanırım.çok zahmet veriyoruz arkadaşlara kusura bakmasınlar ancak istanbul bu konularda çok zengin ne yapalım bütün ürünler istanbuldan çıkıyor. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar az evvel sem tuninge mesajlaştım.ürün kesinlikle 2011 aurislere uyar diyor.bende tct üyeleri olarak şimdilik 13 kişi olduğumuzu bildirdim.bize 13 sipariş için boya dahil ürünü 100 tl den verebileceğini söyledi yakında olup montaj için giden arkadaşlarada bedava montaj yapacak.bende yakında bir arkadaşımızın kendileriyle irtibata geçerek ürünü incelemeye geleceğini bildirdi.firma avrupa yakasında uğrayabilecek bir arkadaştan yardım bekliyoruz.bu fiyata birde ürünü kontrol şansımız olursa mükemmel olur.hadi arkadaşlar spoiler işini halletmemize az kaldı biraz daha gayret. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Oleeeeeeyyy İst. dostlar neresinuz :dans3: :hurra:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
arkadaşlar az evvel sem tuninten telefon numaralarını aldım.firmaya gidebilecek bir arkadaştan yardım istiyoruz. 0 537 676 94 00 -  0 507 233 11 01

diğer ürünlerden ve adetlerden satıcıya bahsettim sanırım yardımcı olacaklar.tahmin ediyorum ki adetleri duyunca gözleri fırlamış başının kenarlarında dolar işareti uçuşmaya başlamıştır. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Ben boya dahil 50 tl ye hallettim :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Derrrrrrrrmişim sizde kafayı yerrrrrrmişsiniz :rofl: :hurra: :dans3: :dans3:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Ben boya dahil 50 tl ye hallettim :alkis:
abdurrahman hocam siparişleri sana veriyoruz o zaman hesap numarası yolla parayı hemen gönderiyorum. :D :alkis: :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
abdurrahman hocam siparişleri sana veriyoruz o zaman hesap numarası yolla parayı hemen gönderiyorum. :D :alkis: :islik:

:o Fiyat çok iyimiş ben 4 tane istiom Abdurrahman abi  ::)
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
Ne yaptınız yav , borçlandırdınız beni  :olu:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Ne yaptınız yav , borçlandırdınız beni  :olu:
bak ekip spoilere aç vaziyette bekliyor böyle fırsatı hiçbirimiz kaçırmayız.şaka yaparken dikkat etmek lazım, sonunda borçlanmakta var.merak etme kıyamayız sana biz yine 100 tl sayalım. :D yok laf ağızdan birkere çıkar 50 den veririm diyorsan bende 4 tane alayım.birini beyaz,birini siyah,birini siyah karbon kaplama,birinide gri kargon kaplama kullanırım.  :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi
bak ekip spoilere aç vaziyette bekliyor böyle fırsatı hiçbirimiz kaçırmayız.şaka yaparken dikkat etmek lazım, sonunda borçlanmakta var.merak etme kıyamayız sana biz yine 100 tl sayalım. :D yok laf ağızdan birkere çıkar 50 den veririm diyorsan bende 4 tane alayım.birini beyaz,birini siyah,birini siyah karbon kaplama,birinide gri kargon kaplama kullanırım.  :alkis:

Ne yaptın aykut hocam arabanın lastiklerine demi  spoiler takacan :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
ucuz ya fazla olsun dedim değiştirir değiştirir kullanırım. :D  bu arada istanbullu arkadaşlar nerede kimseden ses seda çıkmıyor. artık şu 13 kişiyi tespit edip ürünü inceleme işini takiben siparişi versek adama 13 kişiyiz dedik mahçup olmayalım.ben satıcıyı başla bir ilan sitesine yönlendiricem oradan alım yaparsak hem get olarak garantili olur hem satıcıda nisan kampanyası gereği komisyon ödemez.tabi bunuda fiyattan düşeriz.(çok uyanık gördüm kendimi :D )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
ucuz ya fazla olsun dedim değiştirir değiştirir kullanırım. :D  bu arada istanbullu arkadaşlar nerede kimseden ses seda çıkmıyor. artık şu 13 kişiyi tespit edip ürünü inceleme işini takiben siparişi versek adama 13 kişiyiz dedik mahçup olmayalım.ben satıcıyı başla bir ilan sitesine yönlendiricem oradan alım yaparsak hem get olarak garantili olur hem satıcıda nisan kampanyası gereği komisyon ödemez.tabi bunuda fiyattan düşeriz.(çok uyanık gördüm kendimi :D )

Aykut abi pazarlığı sana bırakıyoruz biz :D Biz bu spoileri bedava getiririz gibime geliyor :P
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 6 kere teşekkür edildi

Adam başı dörttane alınca bedavaya geliyor  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
Adam başı dörttane alınca bedavaya geliyor  :)
coşturmayın beni, tamam o zaman ben 8 tane hatta 16 tane alayım.evin duvar ve pencerelerine asarım.kısmetse haziran gibi bir aksilik çıkmazsa temelli bandırmaya taşınıcam oradaki eve aksesuar lazım. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
az evvel istanbulda olup konuya dahil birkaç arkadaşa özelden mesaj attım.gidip görebilecek biri varsa yakında haber verir diye umuyorum.bahsettiğimiz spoiler için istekli 13 arkadaş konuya ad soyad şehir olarak ekleme yaparlarsa seviniriz,böylece 13 kişi tespit edildikten sonra isme özel ilan açtırabiliriz.ilk eklemeyi yapıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 3 kere teşekkür edildi
aykut yarbulan, malatya.spoiler için talepte bulunuyorum.