0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
teşekkür ederim sağolasın..Allah izin verirse Temmuz gibi almış olurum superb'yi..bence de sırf vw diye bomboş arabalara o kadar para verilmez..kaldı ki skoda da aynı parçaları kullanıyor..octavia da superb de taş gibi araba
Abi SuperB mükemmel araçmış. Bugün bizim işyerinde birisi almış süper araba ya. Yok böyle bir güzellik aşık oldum arabaya Beyazı harika
İyide zaten Octavia - Jetta ve Corolla ile kıyaslanacak bir araç. Üçüde C sınıfı araç. Passat ile de SuperB kıyaslanabilir.
ben arka bagaj kapağına direkt tav olmuştum zaten o arabanın
Jetta ile octavia kıyaslanamaz , Passat ilede SuperB kıyaslanamaz , Özür dileyerek konuyu baştan okuyorum, cevabımı buna göre yazmam dağa doğru olacak. Bahadır beyin yaptığı karşılamadaki gibi SuperB mekanik olarak incelediğimizde Jetta ile aşağı yukarı aynı teknolojide bir araç.. Parça kalitesi olarak baktığımızda Jetta bir adım önde ancak sizin için tasarım kaliteden daha ön sıradaysa SuperB tercih edilebilir.Benim anlatmak istediğim; Skoda mekanik olarak segmentinin teknolojisini taşıyan bir araba değil..Volkswagen buradaki arkadaşların söylediği gibi amblemi para eden bir araba değil. Teknoloji ve kalite olarak parasını fazlasıyla hak ediyor.Ama bu açıdan bakıldığında skoda , parasını Volkswagen kadar hak etmiyor. Yani ben diğer arkadaşların aksine Jettayı tavsiye ederim bahadır bey..
Erdem bey octovia jetta ile kıyaslanır passatla kıyaslanması mantıklı dil çünkü iki aracın sınıfı farklı biri C sınıfı diğeri D sınıfı illa passatla bir skoda kıyaslanacaksada bu suberb olur .Ayrıyetten skoda mekanik olarak segmentinin teknolojisini taşımıyorsa vw de taşımıyordur çünkü mekanık olarak herşeyleri hemen hemen aynı hem vw hem skodanın motorlarına ve şanzımanlarına bakarsanız görürsünüz .
Ona kalırsa Lexus ve Daihatsu aynı motoru kullanıyor ama fren teknolojisi aynımı?
erdem bey çok yanlış bir karşılaştırma..fiat ile skoda ayne kefeye konmaz bence..aralarında dağlar kadar fark var.tamam belki skoda tam anlamıyla vw değil ama yüzde 90 vw parçası kullanan bir araba nasıl fiat ile aynı araba olur anlayamadım..bence gidin bir galeriye de skodaları bir inceleyin
Bahadır bey siz Erdem'in yorumunu yanlış anlamış gibisiniz.Nasıl Skoda,Seat,Audi,Scania VW grubuna bağlı markalarsa Alfa Romeo,Lancia,Ferrari,Maserati,İveco'da Fiat'a bağlı markalar.Skoda ve Vw arasındaki farkıda Fiat grubu üzerinden göstermiş.Yani Skoda ile Fiat,Vw ile Alfa aynı gibi.... Diğer taraftan Fiat,Vw'deki gibi kendi bünyesinde markaları arasında pek fazla ortak parça kullanmıyor.Vw grubundaki bütün araçların soket,elektronik bağlantı elemanları ve benzeri parçaların hepsinin üzerinde çok rahatlıkla Vw,Audi,Seat ve Skoda logoları görebilirsiniz...
Skoda son zamanlarda çok kaliteli sağlam araçlar üretiyor gerek donanım gerek konfor gerek yol tutuşu olarak mükemmeli yakalamış adamlar fiyata oranla ekonomisi performansıda gayet iyi superb tercihiniz olsun.....Sayfaları incelerken bir jetta corolla karşılaştırma videosu izledim bana çok saçma geldi bir defa corollanın koltukları asla o şekilde sallanmaz gelsinler göstereyim...Kapı fitilleri ve lastikleri okadar kolay çıkmıyor çıkacak olsa ben kışın donan kapıları açtığımda çıkardı ve jetta gibi yapışık olmamasının birçok avantajı var en azından yırtılmayı engelliyor...Corollanın bağaj kapağı jetta kadar oturaklı değil çünkü hidrolik gergileri yok sadece kol ve yay var ama yinede iyi oturuyor yerine...sac meselesine gelinirse sacın sertliği yada yumşaklığı aracın güvenliğini belirlemez içeri nekadar G kuvveti ilettiğiyle alakalı birşeydir...
Türkay,Erdem'in bu sayfada ikinci yorumunu okurmusun?Bahadır bey o yoruma istinaden yanlış anlamış...
Bahadır bey sağ gösterip sol vurdunuz şimdi Ne alırsanız alın Allah kazasız,belasız,cezasız binmeyi nasip etsin
valla ben de hiç beklemiyordum ama arabayı yakından görüp ayrıntılı inceleyecince bu kararı aldım..
Bahadır bey, octavia'dan vaz geçmenize etken ne oldu jettada ?
octavia'nın içi daha dar geldi bana.ayrıca koltuk döşemeleri falan çok daha güzel jetta'nın..ve gerçekten jetta dış görünüm olarak çok daha güzel octavia'dan