0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yorum yazan herkese çok teşekkür ederim..sanırım skoda superb alacağım..ortak kanı bu..biraz heybetli bir araba ama ben en az 7-8 sene bineceğim bu arabaya o yüzden çoluk çocuk da olunca rahat rahat gezer tozarız heralde superb ile..
vw hakkında ortalama bir görüşe sahiptim, dayımın 2000 yılında 3-5 aylığına kullandığı bora yüzünden ufak bir sempatim bile vardı (dedem corolla ile sollamasa daha çok sevebilirdim ) ancak bu yıl 1.6 102 hp golf kullandım 2011 model.. 5 dakikalık kullanımda dsg şanzımanın ne kadar geç vites değiştirdiğini, direksiyondaki plastiğin (evet deri değil) ne kadar kalitesiz olduğunu, iç mekandaki plastiğin dokunma hissinin ne kadar vasat olduğunu gördüm.. arabanın sahibinin abi nasıl güzel mi, golf yaneee demesi bende bambaşka düşüncelere neden oldu.. vasat motor, vasat vites (dsg süper mükemmel falan olabilir ama o motorda alabildiğine vasat olmuş) vasat iç mekan kalitesi, yetersiz konfor.. gösterge dışında hiç bir şeyi beğenmedim... 2004 golf kullandım yine aynı gün, dizeldi o, yine dsg şanzıman.. onun motoru ve vitesi çok daha güzel bir his sağlıyordu onun dışında tasarım çok kalite hissi uyandırıyor, plastik kalitesini yine beğenmedim. kaliteli hissettirmek dışında bir numarası yok bu araçların
yorum yazan herkese çok teþekkür ederim..sanýrým skoda superb alacaðým..ortak kaný bu..biraz heybetli bir araba ama ben en az 7-8 sene bineceðim bu arabaya o yüzden çoluk çocuk da olunca rahat rahat gezer tozarýz heralde superb ile..
evet daha yeni farkediyorum. çünkü senin kadar bu işi manyaklık derecesinde takip etmiyorum. böyle şeyleri gördükçe ve inceledikçe haberim oluyor benim derdim verdiğim paranın karşılığını alabilmek. hem lastik patlasa toyotadan soğudum diye konular açıldı, onlara laf yapmayıp da bunları konuşman gereksiz.
corollanın ederi nedir ? 50 bin mi ? o videodakiler gerçekse 50 bin corollaya vermek saçma geliyor bana. jetta da tam karşılamıyor olabilir ama corolla daha vasat kalıyor fiyatlara göre
sonuç olarak ben diyorum ki skoda fiyatının karşılığını veren bir araçtır.. suberB ucuz passattır, ucuz a6dır.. güle güle kullanılasıdır.. passattan eksiği rozeti ve haklın gözündeki imajıdır o kadar..
görünenlere göre yorum yaptım. gerçek olup olmadığına dair açıklama yapan kullanıcılar da var. fiyata gelince de
Türkay , bende seni teknik konulara önem verir sanardım , yapmayın beyler.. Skoda FIAT ise Vw ALFAROMEOdur.. İkisi birbiriyle kıyaslanamaz , Skodaya o para verilmez beyler yapmayın lütfen.. Gördüğünüz gibi Fiat linea ile aynı seviyede kaliteye sahip...
Superbi inceledim ama kullanmak nasip olmadı , bu nedenle superb hakkında birşey söylemeyeceğimama ben passat kullandım , Yeni octavia kullandığımda passatla alakası olmadığını farkettim , herşey tasarım değil , yeni octavianın yeni corolladan farkı yok..
Bahadır abi hayırlı olsun .Skodaya o para bence verilir vw den hiç bir eksiği yok neden aynı arabaya amblemi değişik diye fazla para verilir anlamış değilim .Aksini söyleyenlerde gitsinler bir skodanın motor kaputunu açıp parçalar üzerindeki amblemlere baksınlar önemli olan ordaki amblemler .Güvenlik konusundada onun bunun söylediğine bakmam euro ncap testlerini nette ararsanız bulabilirsiniz orada herşey açıkça gözüküyor.