jetta ve superb'i galerilerde inceledim.superb gerçekten çok şık ve oturaklı bir araba..benim gönlüm ondan yana..ama etrafımdaki herkes jetta al diyor..jetta 1.6 tdi highline 57700..biraz daha versem zaten superb dizel elegance alırım heralde..skoda bayileri indirim falan da yapıyor ancak vw'de bırakın indirimi 5-6 ay sonraya arabanızı alıyorsunuz..saçmalık değil de nedir bu..
Geyikler için bir bölümümüz var arkadaşlar. Diğer konu ve bölümlerde konu dışı muhabbetlerden mümkün olduğunca kaçınalım.
superb çok yakışıklı araba jetta vs hikaye abi
Superb ile özellikle Octaviayı aynı tercih listesine almanın mantığını anlayamadım. Superb D segment bir araç. Onu alma imkanım varsa neden Octaviaya bakayım. Keza Jetta da aynı. Jettanın dizelini bilmiyorum ama 1.2 benzinlisinin motoru inanılmaz sade ve dağınık. Herşey ortada. Bu iyi mi kötümü bilmiyorum ama zahiren bakıldığında bu araçlar gerçek değerlerinin çok üzerinde fiyatlandırılıyr. Superb-Octavia-Jetta listesinde Superbi tek geçerim.
konu başlığında ki soruya göre benim fikrim ve cevabım eğer alırım binerim binerim tak satma kararı aldım satarım diyosanız volkwagen..alırım binerim binerim tak satma kararı aldım piyasası ağır olduğundan skoda..derim..ama bu bahsettiğim düşünceyi bir kenara koyarsanız bence SKODA;)
Tabi ki vw skoda vw nin çakması gibi bişey
Sevgili arkadaşlar tamam zevkler,renkler meselesi ama şu skoda superb'in arka görünüşünü bakalım kaç kişi beğenecek merak ediyorum.Yani gerçekten çok çirkin ve hiçbir özellik taşımayan bir dizayn.Tamamen şahsi düşüncem ama inanın merak ediyorum.
Şahsi fikrim her ikisinin de albenisi yok.Bundan dolayı donanım ve performanslarını bile incelemedim.
Sevgili arkadaşlar tamam zevkler,renkler meselesi ama şu skoda superb'in arka görünüşünü bakalım kaç kişi beğenecek merak ediyorum.Yani gerçekten çok çirkin ve hiçbir özellik taşımayan bir dizayn.Tamamen şahsi düşüncem ama inanın merak ediyorum.
dizaynda size göre özellik taşımasada o bağaj kapağının özelliğidebana yeter vakumlu kapanış sistemi..

küçük ayrıntılar araca çok şey katar..

tabi zevk ve renk meselesi orada size +1
Apartmanımıza yeni taşınan baş savcıda var beyaz bir tane.
Superb' in arka kısmının çirkin görünmesinin en önemli sebebi, hem hatchback hem de sedan tarzda açılabilen bagaj kapağıdır.
www.skoda.com.tr 'den alıntı:
TwinDoor sistemi
Benzersiz bagaj kapağı açma sistemi olan TwinDoor, nefesinizi kesecek orijinal bir teknik tasarımdır. Bagaja küçük eşyalar koymak isterseniz, klasik sedan tip gövdede olduğu gibi sadece bagaj kapağını açabilirsiniz.
Fakat yeni Superb için daha büyük ve ağır yükler de sorun değildir. TwinDoor sistemi sayesinde bagaj kapağını ve camı, bir liftback modelde olduğu gibi açabilirsiniz. Böylece, arka koltukların arkalıklarını katlayarak hacmi 565 litreden 1.670 litreye çıkabilen bagaj bölmesine kolayca ulaşırsınız.
Yeni Superb'de bagajı kapağını çarparak kapatmaya gerek yoktur, kapağı hafifçe kapanmaya bırakmak yeterlidir. Bagaj kapağı, elektrik motorları ile otomatik olarak tamamen kilitlenir. Yeni Suberb'in yetenekleri gerçekten oldukça etkileyicidir.
Gene

) bu 2 aracıda kullandım. WW ve Skoda genelde aynıdır. Ufak tefek önemsiz parçalar haricinde sürüş karakteri çok benzer. Ancak seçmiş olduğunuz araçlar biraz farklı. Superb bir üst sınıf. Benzer fiyata bunu terciih edin derim. Ancak bir dezavantajı daha zor satacak olmanızdır..
kesinlikke Superb..
yoksa siz daha araç almadınız mı
Vakumlu bagaj kapağı günümüz teknolojisinde fazla mathah birşey değil bence 97 model 7 kasası BMW' de çoktan yapılmış bir şey arada 14 sene var.
Konunun tamamını okudum. Ve Bahadır Bey'in baya bir gidip geldiğini gördüm. Bu araçlardan hiç birini deneme şansım olmadı. Ancak uzun bir dönem Skoda Octavia araçlarını uzaktan inceledim. Octavia Elegance modelinin donanım seviyesi üst düzeyde. Bir Passat diyemeyiz evet. Ancak aynı donanıma sahip Passat ve Octavia arasında nereden baksanız 15 000 lira gibi bir fark vardır sanırım. Bu iki araç karşılaştırılabilir mi orası da ayrı bir konu. Octavia için de C ile D arası bir sınıf diyorlar. Jetta ile Octavia arasında da aynı kıyaslamalar yapılabilir. Full donanım özellikleri ve fiyat farkına bakılabilir. Diğer bir dille F\P a bakılır. Octavia'nın kalitesiz bir araç olduğunu düşünmüyorum. Octavia ve Jetta arasında bir tercihim olsaydı kesinlikle Octavia derdim. Ancak burada devreye SuperB giriyor. Ve harikulade bir araç bence. Gerek donanım olarak gerek iç dizaynı genişliği ve malzeme kalitesi olarak. Abartmış olur muyum bilmiyorum ama SuperB yeni Passat lardan daha çekici ve oturaklı bir araç olarak geliyor bana.
Sonuç olarak bu üç seçenek için şunu söyleyebilirim ; SuperB > Octavia > Jetta
Arz talep olay bundan ibaret efsane kasa nasıl satıyor derseniz kalite demeyiz sorunsuzluk deriz vw nasıl satıyor derseniz de ambalaj deriz daha doğrusu derim Türk pazarında vw için olay ambalajda bitmektedir "."