0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam jettanın iç döşemeleri soyulmaya başlayınca ne yapacaksınız çok merak ediyorum yanlış anlaşılmasın lütfen ama bence superb çok daha iyi bir araç..
zze112 jettayı öper
ercü bi git öl yaa
1.2TSI'ı öper ama geri kalan motorlarda ilk sellektörde sağa sinyal verir.
bence kullanmadan konuşma... 3500 devirden önce eşşek gibi araba. Rölantide145hp ve tork elinin altında hazır olmuyor.
Bizdede öyle 150 nm torku 3800de veriyoruz ama hacim küçük olduğu için ondan kaybedebilir
1.2tsi gelsin koklaşalım corolla 1.6 motoru 153 tork 110hp ve hafifliği ile tsi motora selam verir geçer
Beyler çok iddialı konuşuyorsunuz.Klasik fenerbahçe hareketleri görüyorum sizde Atakan gitti gideli geçer geçmez muhabbeti olmamıştı
O işler şöfere bakar edası mı var ne
SuperB'i oto aksesuarcı bir ağabeyim aldı onun arabasına baktığım kadar biliyorum , sonuçta gösteriş isteyenler için alınabilecek bir araç ama jettanın frenleri vesaire çok çok daha iyi , iki aracı yan yana çektiğinizde malzeme kalitesi olarakta aradaki farkı görebiliyorsunuz. Jettanın bakım periyotları daha uzun ama parça fiyatları superb ile aynı , yani açıkçası ben tasarım haricinde bir artısını göremiyorum. Ben kendim binecek olsam yaşım gereği SuperB tercih edebilirdim, çünkü bayanların süper ilgisini çekeceğini umuyorum , kemal abinin deyimiyle ava gidilecek bir araba , ona kalırsa maksat tasarımsa zaten Peugeot almak hepsinden daha mantıklı. Ama kendinizi güvende hissedeceğiniz , başınızı ağrıtmayacak bir araba istiyorsanız yeni Vw jetta gerçekten içine kalite gömülmüş bir araba. Ve 2.el olarakta şöyle örnek verebilirim; Babam corollayı aldığı dönemde ben Vw Bora istiyordum. o dönemde 2001 corollanın piyasası 18.000-23.000 arasında değişiyordu, VwBoranın piyasasıda 20.000 ile 24.000 arasında değişiyordu , aradan beş yıl geçti ve şu anda temiz bir vw boranın piyasası hala 20.000-23.000 arasında değişirken , 2001 corollaların piyasası 15.000-18.000 aralığına düştü. Boranın bazı kronik sorunları olmasına rağmen aracın parça kalitesi piyasasını korumasını sağladı , Ben jettadanda bu tür sorunlar beklerdim ama jetta üretilmeye başlanalı koskoca bir 5 sene geçmesine rağmen neredeyse hiç şikayet gelmedi. Makyajlı kasası ile artık gözede hitap ediyor. Ondan dolayı bence jetta kullanılacak bir araba
+3 torku nerden ekledin olum vvt-i'lar 110 hp 150 nm en iyi tork 3800 de geliyo
La zamanında bir sitede 1.6vvti lerin testleri vardı orda yazıyordu
Yok 1.6 110 hp 150nm max torq 3800 rpm max hp 6000 rpm
Olsun 153 oda air kitten olsun