0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaş nasıl gitmiyor anlamıyorum siz araba gitmiyor derken neden bahsediyosunuz 150 yi geçemiyor mu mesela ? Benim arabam 102 hp ve Lpg li olmasına ragmen çok ama çok iyi performansı var belli viteste patinaj bile çekiyor Ya bizim arabada sorun var yada diğerlerinde
O araba da sorun var bizde no problem
Halamda 1.4 fsi fabia var 102 hplik araba gitmiyor lpgde var onda soğudum almanlardan Passat(şuanki kasanın bir alt kasası) ve şirokko dışında vw almam
Neyse demicem birşey.
Evet aynen her yaz Audi b7 kasa 1.6 motor a4 e biniyorum hemde jetta dan çok Hiç bir fark göremedim amblem dışında.
Halanların arabasında sorun var Ercü.Kız arkadaşımda 1.2 80 Hp'lik Fabia vardı.Araba deli gibi gidiyordu.Çok atak bir arabaydı.Ok gibi fırlıyordu Haklısın Hasan Arabayı kontrol ettirin ondan sonra gel bir şey de Ercü Hasancım sende bir ara gözlerini ve Algı'nı kontrol ettir.Audi ve VW arasında fark göremiyorsan bir sıkıntı var demek.Audi Vw'nin prestij markalarından biridir.Audi'nin malzeme kalitesi,işçilik kalitesi tepeden tırnaga her şeyi Vw'den çok farklı ve kalitelidir.Bizdeki 2004 A4 ile 2005 Passat arasında dağlar kadar fark vardı.Audi ister istemez araca bindiğinizde bi'zenginlik hissi veriyor.Seat ve Skoda ise halk tipi yani halkın belli bir kesimine hitap eden markalardır.SüperB'in Skoda armasını söküp Vw arması taktıgınız an fiyatı örnek 60 bin seviyelerinde 80 bin civarına çıkar.Bazen bilerek isteyerek,markaya para verdiğimizi bile bile gider o malı alırız.BİM marketlerde 0,25 TL'ye satılan Özkaymak ve 0,50 TL'ye satılan Erikli su gibi.Oysa ikisininde mineral değerleri bir birine yakın içim rahatlıgıda aynı sulardır.Sonuç olarak;- Ercü senin halanların aracında dediğin gibi bir durum söz konusuysa araçta vardır bir sorun.- Hasan Audi ile Vw aynı kalitede değildir.Vw grup bünyesinde Audi 4'cü Vw 5'ci sıradadır....sonra diğerleri gelir""Grup bünyesinde 10 marka barındırmaktadır : Volkswagen, Audi, Bentley, Bugatti, Lamborghini, Seat, Skoda ve Volkswagen Ticari,Scania ve Krone dorse.Her bir marka kendine has karaktere sahiptir ve pazarda bağımsız bir değerdir. Üretim yelpazesi düşük tüketimli küçük araçlardan lüks sınıfa kadar uzanmaktadır. Ticari araç sektöründe ise VW Grubu pickuplarla,otobüslerle ve kamyonlarla yer almaktadır""
Bende yeni Passat'ları hiç beğenmiyorum.Bir önceki çok daha güzel.Mesela almanlardan İnsignia güncel Passat'a tip olarak rakip bile olamaz.Keza audi ile Wv de kıyaslamam doğrusu.
Tabi tabi bende bu kasayı seviyorum.