0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yani benim anlamadığım , bunları yeni farketmiş gibi ''Toyotadan Soğudum'' falan denmesi.. Abi toyotanın ne olduğu belli zaten , dış saçı 0,50mm kalınlığında olan , bagaj kapağında ve kaputunda dirsek kullanılmış bir araba.. Ekstradan metal aksam takılmayarak araba hafifletilmek istenmiş ve buradan düşürdükleri ağırlış kadar güvenlik aksamı kurulmuş.. Güvenlik aksamında kullanılan malzemenin direnci o kadar iyi ki çoğu zaman ön koruma demirine darbe gelip araçların airbag açmaları bile gerekmiyor.Zaten dayanıklılığınıda EuroNcap'ta açık bir şekilde görüyoruz..Corolla Euro NCAP | Toyota Corolla | 2007 | Crash testGolf (jetta ile aynı, hatta daha hafif)Euro NCAP | VW Golf | 2004 | Crash test
aylardır süren araştırmaların sonucunda skoda octavia veya superb,ya da vw jetta alacağım..hepsi dizel bu arada..ancak her kafadan farklı ses çıkıyor.bazıları skoda sakın alma diyor.sizce ne yapmalıyım
skoda sakın alma aslında alman arabası alma, kaba saba hantal pahalı arabalar
TOYOTA'DAN SOĞUDUM demem kimseyi enterese etmiyo burada. istersem o arabayı şahinle karşılaştırır, sonra da şahine daha iyi derim. bu konuya fazla şaşırmana gerek yok !
kaliteli hissettirmek dışında bir numarası yok bu araçların
vw hakkında ortalama bir görüşe sahiptim, dayımın 2000 yılında 3-5 aylığına kullandığı bora yüzünden ufak bir sempatim bile vardı (dedem corolla ile sollamasa daha çok sevebilirdim ) ancak bu yıl 1.6 102 hp golf kullandım 2011 model.. 5 dakikalık kullanımda dsg şanzımanın ne kadar geç vites değiştirdiğini, direksiyondaki plastiğin (evet deri değil) ne kadar kalitesiz olduğunu, iç mekandaki plastiğin dokunma hissinin ne kadar vasat olduğunu gördüm.. arabanın sahibinin abi nasıl güzel mi, golf yaneee demesi bende bambaşka düşüncelere neden oldu.. vasat motor, vasat vites (dsg süper mükemmel falan olabilir ama o motorda alabildiğine vasat olmuş) vasat iç mekan kalitesi, yetersiz konfor.. gösterge dışında hiç bir şeyi beğenmedim... 2004 golf kullandım yine aynı gün, dizeldi o, yine dsg şanzıman.. onun motoru ve vitesi çok daha güzel bir his sağlıyordu onun dışında tasarım çok kalite hissi uyandırıyor, plastik kalitesini yine beğenmedim. kaliteli hissettirmek dışında bir numarası yok bu araçların
En iyisi, 2005 model öncesi iç-dış malzeme kalitesi,2005 sonrası motor ve yürüyen aksam..
Buna en uygun kasa 2001 Kasada dayanıklı iç mekanda dayanıklı motorda 2005teki motorla aynı
ercü üst model araca binmek varken neden 4 yaş daha büyük aracı savunursun ki bi anlamadım gitti
Haaaaacıııııııı öyle demeeee Bak Bekir bey ne demiş 2005 öncesi iç dış malzeme demiş 2005 sonrası motor demiş Şimdi buna uyan kriter zze112
hhaaccıı dedim gitti bile millet üst model araba almaya çalışıyor sende zze112 diye tutturmuşsun bi
Zze112 Elden gelen şimdilik bu Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Yani benim anlamadığım , bunları yeni farketmiş gibi ''Toyotadan Soğudum'' falan denmesi..
Beni senin ne dediğin sallamaz zaten ben dalgama bakarım kardeş..
hem benim söylediğimi alıntı yap, hem de ;insanın kendisiyle çelişmesi böyle birşey