0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
gerçekte koltuklar oynamıyor mu ? ya da bagaj kapağı daha sağlam mı ? ya çamurluklar ?hepsinde hile yapmış olamazlar
ben izlemeye başladığımda böyle düşünmüştüm. ancak vw bayisinin- çalışanlarının test etmesi gerçekleri değiştirmez. fanatiklik burada geride kalıyor benim açımdan
Toyota'dan harbi harbi soğudum Jetta versus Corolla Chico Volkswagen
vw çok pahalı derdim ama adam iki yerini salladı, belli oldu fiyat farkı. toyota seri araba, hemen fırlıyo diyoruz da. sadece fırlamak yetmiyo. dengesiz insanlar çok var trafikte. birisi gelip sana çarpsa arabanın dış yapısı, pasif güvenlik unsurları öne çıkıyor. gerçekten soğudum :S
bunlar çok basit testler abicim. sen de deneyebilirsin. çamurluklara bak ilk başta. kapıların fitilleri gerçekte de böyle. bagaj kapağı desek adam haklı. bizim arabada bagaj kapağı açıkken rüzgar bile yamuk yumuk sallamaya yetiyo. arka koltuk? o da içine hiç bi koruma koyulmadan yapılmış vw çok pahalı derdim ama adam iki yerini salladı, belli oldu fiyat farkı. toyota seri araba, hemen fırlıyo diyoruz da. sadece fırlamak yetmiyo. dengesiz insanlar çok var trafikte. birisi gelip sana çarpsa arabanın dış yapısı, pasif güvenlik unsurları öne çıkıyor. gerçekten soğudum :S
Kesinlikle katılıyorum , Kusura bakmayın ama eğer aramızda toyotanın bu eksiklerinin farkında olmayan varsa arabasına körü körüne biniyor demektir.
Katılmayan yoktur zaten Erdem tüm japonların yalıtımı kötüdür kimse iddaa edemez ama bu tek taraflı reklamdaki gibide değil adamlar basbaya corollayı itin bi, tarafına sokmuş
ama bu tek taraflı reklamdaki gibide değil adamlar basbaya corollayı itin bi, tarafına sokmuş