0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vakumlu bagaj kapağı günümüz teknolojisinde fazla mathah birşey değil bence 97 model 7 kasası BMW' de çoktan yapılmış bir şey arada 14 sene var.
Bir arabayı alırken her zaman ikinci elini düşünüp almak gerekiyor. Elden daha çabuk çıkartmayla ilgili olarak Volkswagen marka arabayı her zaman Skoda'dan önce satarsınız.
Lanet mi ettim Nerde gördün lanet ettiği mi ? O araba benim gönlümde 1 numara Ve ayrıca ben vw ile skoda yı karşılaştırdım tabi ki vw skodadan çok önde zaten skodayı vw üretiyor buda kanıtı.
Dünyanın en iyi arabası insanın kendi arabasıdır diye bir laf var benim için en iyi araba o bence çoğu kişi içinde en iyi araba o baksana adamlar 5-6 ay sonraya sıra veriyolar
Valla insanların mercedes bmw ye paraları yetmeyince volkswagen devreye giriyo neticede o da alman otomobili içeri 0 ses alıyo mesela a dan z ye yalıtım var her tarafta ayrıca 102 hp lik motorda çok güzel Jetta çok güzel ya
Audi ye fazla para niye vereyim ki vw ile aynı kalite
Evet aynen her yaz Audi b7 kasa 1.6 motor a4 e biniyorum hemde jetta dan çok Hiç bir fark göremedim amblem dışında.
Bir tek tiple kalsaydı ooooo
İyi de skoda ile volkswagen aynı değil ki tamam aynı yerde üretiliyo olabilirler ama inanın çok fark var aralarında mesela bir yakınımızın octaviası var arabanın bütün kaplamaları soyulmuş dökülmüş daha 2008 model benim arabamda 2008 model ama bunların hiç birisi yok ve yine audi için aynı şeyleri söylüyorum vw ile arasında hiç bir fark yok ha tabi dış görünüşe vs önem verenler için çok iyi bir marka ayrıca ben vw fanatikliği yapmıyorum bu forumda öyleleri var ki toyota ya laf gelse adamı öldürecekler.