0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bana neden gıcık oldun ki? tahmin edeyim Honda sevdiğim için
Erdem ziraat oku derim hatta ufkunu daralt gel benım gibi 2 yıllık organık tarım oku sakın deme şimdi türkiyede tarım falan bitti alakası yok ayda 10.000 tl kazanamasanda her yaz 50-60.000 tl garantı para kazanırsın tabii sermayen varsa oda 200.000 tl gibi rakam ama ziraat teknikeri yada ormancı olabilirsin ormancı diyip küçümseme devlet kapısı, 2.500 tl maaş,Yaptığın iş hiçbirşey
Bilmem aslında gıcık olmada demeyelimde , o honda mesajlarında olduğu gibi bir çok yerde mesajların gözüme takılıyordu yani Yoksa aslında bende toyotacı olduğum kadar hondacıyım.Ve bugün farkettim ki bazı yerlerde sana gereksiz yere muhalefet olmuşum Bu arada bende meslek lisesi MuhasebeFinansman(BilgisayarlıMuhasebe) mezunuyum Aileme inat ettim 2 yıllığa gitmedim , şimdi onun bedelini ödüyorum işte
bende sevdiğim değilde hoşlanabileceğim ve iyi para kazanabileceğim bir meslek arıyorum.. İnşallah buluruz..
erdem y.m.m. olabilirsin
Şaka bi yana , işin doğrusu şu ki , benim bu dönemdeki düşüncem (paradan önce) ODTÜye girip kendimi geliştirmek... Gerçekten aslında evlenene kadar aç bile yaşarım , şu anda para pul umrumda bile değil , Kendi hayat lüksüm Azıcık umrumdaysa ne oliyim.. Ama bu devirde ve bu ülkede Evlenip bir yuva kurmak korkutuyor gözümü.. (Gayet ciddiyim)
...Oda aklımın bir köşesinde var aslında , Yav mücadele edersen birşeylere kavuşabiliyorsun ama işte , ben daha mücadele etmeden kavuşacağım şeyi sorgulamaya başladım. ...
işte geleceğin muhasebecisi paran varsa pilotluk sertifikası al derim
Sefa onu ben cok düşünmüştüm dayım'da pilot olduğundan ne kadar iyi kazandıklarını çok iyi biliyorum ama kurs ücreti baya pahalı bundan 3 sene önce 55.000 tl idi babam gözünü karartıp göndericekti ama olmadı işte çeşke zamanında gitseymişim
peki ne gerekiyor pilot olmak için şartlarını biliyomusunuz? Sadece eğitim almak yeterlimi
erdem bişey daha aklıma geldi;;; en iyisi zengin bir kız bulup evlenmek
)))))))))))))))))))Benim bölgede yok ama diğer bölgede satışçı arıyorlar. Bursa ve çevresi için, tercihen o taraflarda ikamet eden, tecrübeli vs ise Ankara ikamet olabilir. )))