0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CV im fena değil ingilizcemi geliştireyim beni de alın...
Sefa onu ben cok düşünmüştüm dayım'da pilot olduğundan ne kadar iyi kazandıklarını çok iyi biliyorum ama kurs ücreti baya pahalı bundan 3 sene önce 55.000 tl idi babam gözünü karartıp göndericekti ama olmadı işte çeşke zamanında gitseymişim
çeşke valla, kaçırmışsın ha
çevren ve arkan varsa tanıdık ettik mühim şahsiyetler vs kesinlikle avukatlığı tavsiye ederim..korkunç bir rant var çünkü..
bugün bir seminer aldım en iyi mesleklerle ilgili.. bilge adam veriyordu semineri, yatarak çok para kazanma üzerine saçma bir seminerdi. bir çok blog yazarı maaşlı bir şekilde çalışıyormuş.. mesela bir tane 22 yaşında bir kız lüks yatak deneyerek yatak başına 1500$ maaş alıyormuş. tek yaptığı yatmak ve sabah bloguna yazmak görüşlerini. şaka gibi.. şarap tadan tipler de bunlardan üstelik dünyada çok az var şarap tadan elemanlardan.. adamların ciddi anlamda güzel meslek dedikleri meslek yazılımcılıktı, e kurs verdikleri kısıma böyle demeleri normal, ancak çok da haklılar. evde çalışarak bile para kazanılabilir özellikle de web tasarımcısı olarak. yeni yasayla her şirketin bir web sitesi olmak zorunda, dehşey bir eleman gereksinimi var. aklıma bununla ilgili bir şirket kurup deli gibi reklamını yapmak bile geldi. düşünsenize mevcut bütün şirketler, limited olsun anonim olsun web sitesi açacak, bunun hostingi, domani, tasarımı edisi büdüsü.. güzel alan.. bir de çok doğru bir şey söylediler, reklam sektörü.. kriz ortamında bile para kazandıran bir sektör. çünkü meslek dünyanın en iyisi olsun o olsun bu olsun, reklama ihtiyacı var. reklam olmadan o meslek para etmiyor.
ben yeni uyandım valla. beraber yanyana ders aldığımız gülüp eğlendiğimiz arkadaşımızdan bir farkımız yoksa mezun olunca, kim niye seçsin bizi..uyandım ve kolları sıvadım, yıl boyu sürekli seminerlere katıldım. fazlasıyla da insanı geliştiren şeyler. sertifika olmasa bile kişisel bir bilinç oluşturuyor, nasıl davranmam gerektiğini bile gözden geçirmeme neden oldu seminerler.hali hazırda girdiklerim;pazarlama ve marka yönetimi - sabancı üniversitesi 2011 aranılan yetenekler sende var mı? - vedat erol / bilkent üniversitesi 2011 her şey üzerine hiç bir şey - ali özgentürk / bilkent üniversitesi 2011 sadece siz değil imajınız da çalışsın - suna kabadayı / bilkent üniversitesi 2011 CV hazırlama ve internette iş arama - okan tütüncü / bilkent üniversitesi 2011 gelişen spor endüstrisinde uluslararası proje yönetimi - ali özsoy / bilkent üniversitesi 2011 toprak dede anlatıyor - hayrettin karaca / bilkent üniversitesi 2011 türkçenin doğru kullanımı - erendiz atasü / bilkent üniversitesi 2011 multi tasking bilgisayar olur da insan olmaz mı? - attila özdemiroğlu / bilkent üniversitesi 2011 yaşamda kalite - mehmet auf / bilkent üniversitesi 2011 ilişki yönetimi - merih tangün / bilkent üniversitesi 2011 mülakat teknikleri - başar baypınar / bilkent üniversitesi 2011 güven geliştirmek - müge cantekin / bilkent üniversitesi 2011 ejderhanı nasıl eğitirsin? - ahmet şerif izgören / bilkent üniversitesi 2011 bireysel tatmine giden yol - serdar lale / bilkent üniversitesi 2011 girişimcilik - örsan örge / bilkent üniversitesi 2011 yaratıcılık - aytül özkan / bilkent üniversitesi 2011 dikkat vücudunuz konuşuyor - bülent yerlikaya / bilkent üniversitesi 2011 lojistik - bilkent üniversitesi 2011dünyanın en iyi meslekleri - bilge adam /hacettepe üniversitesi 2011hiç bir işime yaramasalar bile hiç yoksa bile cv hazırladığımda dopdolu bir cv olmuş oluyor elimde. yarın da photoshop eğitimine gidiyorum bilge adamın. bir de devam etmekte olduğum fotoğrafçılık, fotoshop, kendi işini kurma rehberi diye 3 kurs var.
Sen aç kalmassın türkay
En sağlam para pilotlukta özellikle askeri havacı olduktan sonra işiniz kolay Asteğmen olarak çıktığınızda direk 1500 2000tl alıyorlar hastahaneden yararlanma ordu evleri askeri üslerde olan piknikler vs herşey çok sağlam. Ki askeri pilotluktan emekli olduğunuzda sivil pilotlar kapış kapış alıyor sizi 5000-6000 liralık maaş ile hemde arada çift maaş alıyorlar vs
Ercüment o dediğin hava harp okulu, bitirince subay(teğmen) çıkıyorsun. O dediğin okulları kazanmak, bitirmek, o disipline dayanmak kolay iş değil. Ayrıca her bitiren pilotta olamıyor maalesef. Ama istifa edince dediğinden çok daha fazla paralar kazanıyorlar.
Biliyorum Sinan abicim hani ben ayrıntılara girmedim. Evet pilot olmak gerçekten çok zor pisikotestler vırtlar zırtlar uzun iş ben askeri liseyi 1 puanla kaçırdım karacılığı 60 almak gerkiyordu ben 59.300 küsür almıştım çok bozulmuştum fenaydı yani Ya pilot olamasanızda askeriyenin imkanları gerçekten çok sağlam babamdan biliyorum ama hala bir askeri kartım yok çıkarttırmadı babam