Gönderen Konu: Türkiye'de en çok para kazandıran meslek hangisidir?  (Okunma sayısı 35685 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Türkiye'de en çok para kazandıran meslek hangisidir?
« Yanıtla #100 : Nisan 06, 2011, 15:21:51 »
çıkarttırrr :D kesinlikle abartı nimet yani askeriye. benim babamın babası askerdi, onun sayesinde bolca faydalandım nimetlerinden. ben de havacı olmak istemiştim, 3 puanla kaçmıştı hava, 64 almıştım, deniz ve kara tutuyordu. babam çok ısrar etmişti karaya gitmem için, maltepe askeri lisesi bizim evden 150mt (bizim kapının önünde 150 mt levha var :D ) istemedim kara.. hep pilot olmak istiyordum, deniz hiç düşünmemiştim salak gibi. denize gidebilirdim, çok da güzel olurdu.. sonuçta yalan oldu..karacıları sevmiyordum, maltepede yüzüyordum, herkes karacı tabi, sert davranıyorlardı falan karaya antipatim vardı :D

Çıkarttırıcam valla olmuyo böyle :D

Benim karacılığa 1 puandan az kalmıştı hala yarası bende abicim :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

Ynt: Türkiye'de en çok para kazandıran meslek hangisidir?
« Yanıtla #100 : Nisan 06, 2011, 15:21:51 »