0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yav o da pek çekilir dert değil. Yani insanın yapısına bağlı. Arkadaşlarım var, başlangıç olarak 3000 USD gibi paralarla gidiyor yardımcı kaptanlar ama ipsiz sapsız adam olmak lazım o iş için. 7-8 ay çıkıp gelmiyorlar....Kolay değil. Ben şahsen 1 hafta gidince sevdiklerimi özlüyorum...
İngilizce farz zaten Peki ya ispanyolca? Sizce Fantezimi , yoksa ilerisi için bana yararmı?(Sorularım gereksiz gelebilir ama önümüzdeki yıllarda yapacaklarım hakkında kafamda bişeylerin oturmasını sağlıyor)
Gel biz senle bar-restaurant acalim. . Gida sektoru insanlik varoldugu surece bitmez ki gunumuzde 1 liraya doner ekmek yiyen de var 75 liraya izgara et de...
otogar tuvaletini kirala.
erdem çok para kazanmak mı istiyorsun?
))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))Geldiğimde bakarız isteklerime:))))))))))))))))))))))))))
istanbul şubeniz ile önceden yanyana çalışıyormuşuz... aynı zamanda sizde bizim gibi GE distiribitörüsünüz...cari olarak çalışmış olabilirmiyiz bilmiyorum ama korat kılıç referanslı cari kartınız var...
Muhasebeciliği tavsiye eder misin Sefa abisi
Bu kadar parayi veren sirket onu kat ve kat geri alir. Özel yasamin cok olmaz vs vs. Türkiye'de ense yaparak bu kadar para kazanabilecegin 2 meslek var:- Belediye baskanligi- Milletvekilligi
masa başında oturmayı seviyorsan yap ama ben hiç sevmiyorum banane başkasının parasının hesabı diyorum bazen muhasebecilik yapma bence
Sana gıcık olmamın sebebi sanırım seninle bu kadar ortak noktam bulunduğu içinmiş abi