0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erdem üniversite okuduktan sonra ayda 10bin kazanmayı mı düşünüyorsun?
abi inşaat..biraz birikim biraz risk alcaksın ortaklı falan inşaat işine başlayacaksın. batarsın ya da çıkarsın. risk almadan kazanmak yok.. ya da ihalelere girceksin, al sat yapcaksın para parayı çekecek.
Özel sektörü yabana atmayın. İyi niyetli bir işveren bulup dirayet edip uzun yıllar çalışılır ise bu hayal değil. Ben işe ilk girdiğimde abim benim 2 katımdan fazla kazanıyordu. Hazine Müsteşarlığında Uzmandı. ODTÜ Metalurji Mühendisi kendi. Şu an şube müdürü aynı yerde, ben onun 2 katından fazla kazanıyorum, artı araba artı yemek ticketı artı SGK'ya ek olarak Acıbadem Özel Sağlık Sigortam var. 3000 TL'lik bademcik ameliyatına 1 TL ödemedim. Ha nedir: Abim bana özeniyor, ne güzel beleş araban var gezip tozuyorsun diye. Ben de ona özeniyorum ne güzel her gün 17.00'de atlayıp servisine eve gidiyorsun diye. Zaten ne olursa olsun gözünüz dışarıda olacak:))))))) Ama tercih meselesi...
İngilizce farz zaten Peki ya ispanyolca? Sizce Fantezimi , yoksa ilerisi için bana yararmı?(Sorularım gereksiz gelebilir ama önümüzdeki yıllarda yapacaklarım hakkında kafamda bişeylerin oturmasını sağlıyor)
abi eleman arıyo musunuz
Selamlar ağabeylerim ve ablalarım,Bu yılda üniversiteye girmeme kararı almışken, Hayatımın dönüm noktasında olduğum bu dönemde size şu soruyu sormak istiyorum;Günlük mesayisi 8 saatin üstüne çıkmayıp , ayda 10.000liranın üzerinde para kazandıran meslekler hangileridir?Tıp Fakültesi ve Uluslararası İlişkiler kesinlikle istemiyorum. Ülkemde kalıp, ileride aileme vakit ayırabileceğim bir meslek istiyorum.Biliyorum ki böyle bir konuda ''sevdiğin işi yap'' gibi tavsiyeler olacaktır. Bu konuda duygusal değil , daha realist tavsiyeler bekliyorum sizlerden.
)))))))))))))))))))Benim bölgede yok ama diğer bölgede satışçı arıyorlar. Bursa ve çevresi için, tercihen o taraflarda ikamet eden, tecrübeli vs ise Ankara ikamet olabilir. )))
maaşlı çalışıp o kadar parayı kazanmak istiyorsan,denizcilik fakültesinde oku. Uzakyol vardiya zabiti ya da mühendisi ol, iş hayatına başladıktan yaklaşık 5 sene sonra, sınavlarını başarılı tamamlamn halinde istediğin paraları istediğin şartlarda kazanabilirsin.Not: güverte bölümünden ziyade makine bölümünü tavsiye ederim. Eleman açığı daha fazla
istanbula yok mu abi
Ana İstanbula da bulamadılar adam halen. Satışa yönelik olan, İngilizcesi olan, herhangi bir 4 yıllık mezunu olan, sabır eşiği yüksek herkes başvurabilir:))))www.penta-med.com.tr
Üniversite bana göre özellikle ülkemizde karizma, kız isteme, kısa askerlik yapma vs gibi unsurlar dışında bir halta yaramıyor.
biliyorsun abi torpilsiz olmuyo bizim doktora bi söyleyim
abi referans olarak seni yazıyorum
Tamamdır:))))))) Özelden haber edin yeter.
Merkez Ankara bizim şirketin, torpilin burada:)))
abi nasılsın? var mı bi isteğin bi arzun :D:D