0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
4 tane alabilirdin Kemal abicim Birini salona birini mutfağa birini banyoya birini odana koyardın be Kemal abicim
Evet doğru ama çok koydu be Ali abi 1799 falan ödedik şimdi 1500 vay bee Ayrıca 46 c 650 2300-2400 falandı galiba
Aslında dediğin doğru ercü,şöyleki;Üniversite yıllarım biraz uzun sürdü, rehberlik falan yaptım, o yüzden hiç düzenli bir hayatım olmadı , uzun yıllar yurtlarda, otellerde, yurt dışında değişik yerlerde kaldımdolayısıyla ev yaşamına biraz hasret geçti yıllarım; o yüzden şimdi gerekmedikçe evden çıkmıyorum, ev yaşamını seviyorum , böyle olunca da TV en gerekli alet oluyorsenin şaka yollu söylediğin yatak odasında banyoda vs gerçekten var, hatta bi tanede tüplü sony kaldı elimde onuda balkona koydum; öyle sanıldığı gibi çok zor çok masraflı şeyler değil yaŞimdi gözüme kestirdim 60 inç 200 hertz ve 3D li sony, istanbul bilişimde 7-9 bin arası satılıyor
teknoloji cidden çok hızlı gelişiyor ve eskiler ucuzluyor.. lcd yeni yeni oturmuş, daha led tv söylentisi bile yokken plazmaların fiyatları yeni ucuzlamışken 94 ekran toshiba lcd televizyona 5 bin tl vermiştik.. geçen yıl da 110 küsür ekran philips'e 1700 lira verdik..
Hertz dedikleri Tv nin gösterim hızı, yayınla ilgili değil
yakın bir süre sonra tüm kanallar HD sormatında yayın yapacağından evimizdeki pal sistemli tv lerin papuçları dama atılacakdır.marka model veremem ama LCD yerine LED TV düşünmeni tavsiye ederim.
Yakın zamanda da HD'ye geçileceğini zannetmiyorum, daha karasal analog antenli yayınlardan bile kurtulamadık...
sizin zannemediğini şey bazı diijital platformlar dahil bir çok kanalda test aşamasını geçti uygulmaya girdi bile yıllarca pazarlama konusunda yapılanın tersine bu sefer şirketeler önce ürünlerini çıkartıp satmaya başladılar sonra sisteme geçmeye başladırlar.tv kananalları alt yapılarını sdı üzerinden yapıyor olmalarına rağmen hd formatına dönüştürüyolar.evet biz yayıncılar ne yaparsak yapalım evde son izleyici maalesef şu an yayaınları analog izliyorlar bu hem recever dan kaynaklanıyor hem kullandığımız tv lerden kaynaklanıyor,ama tekrar ediyorum yakın zamanda tüm kannalar hd yayın yapacaklar ve izleyici mecburen hd formatlı tvler almaka zornda kalacaklar..bu konudaki bilginiz neye dayanıyor bilmiyorum........ayrıca karasal antenlerdende kurutlacağız halen test aşamasında olan dijital anten sistemi olumlu sonuçlar vermeye başladı trt nin bazı kanllarının test yayını yapıldığı sitem 3 yıldır deneme aşamasında.......
kemal abi takdir etmek lazım sizi, teknolojiye bu kadar para yatırmanız, tercih meselesi...arkadaşlar vatanda samsung 32c630 999 TL, küçük lcd düşünenler için iyi bir TV...
HD yayın olduğunu biliyoruz ama hem HD alıcı çok pahalı hemde yayınlar paralı, bu şekilde kim geçmek ister HD yeBenim Televizyonum HD ama ancak bluray gibi cihazlardan özel DVD den seyredebiliyoruzHD yayın iyice yaygınlaşıp bedava olursa , ayrıca bundan sonra üretilen LED TV lerin içinde entegre dekoderide olursa , işte o zanman amacına ulaşırsanırım o zamana kadarda başka bir yenilik çıkar, üç boyut veya daha ilerisi