0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
samsung 40c6000 led aldık çok iyi.bimeks kampanya fiyatı 1900 tl idi
Samsunga alışmaya çalışıyoruz ya, buzdolabı ile başladım arkadaşlar. Dün RT59WMSW model bir buzdolabı almış bulunuyorum hayırlısıyla. Kargo dahil bonus 8 taksit 1477 liraya mal oldu. Umarım 15 yıldır hiç sorunsuz kullandığım profilo dolabımı aratmaz.
LED zaten dandik teknoloji Erdem, ben LCD aldım, çok memnunum. Görüntü kalitesi isteyenler ya LCD alsın, ya da full matrix LED alsınlar (nerdeyse hiçbir model LED TVde yok şu anda, hepsi edge led)Ha bir de İstanbul Bilişimden aldım... Samsung garantisi yok ama aynı garantiyi veriyor elemanlar...
Led neden dandik olsunki... hem daha canlı ve parlak görüntüsü var, hemde elektrik sarfiyatı LCD ye göre % 50 hatta % 60 daha azBu arada ist. bilişimden kendinmi aldın , internet kanalıylamı; eğer kendin gidip aldıysan yerini bana tarif edebilirmisinNiyetim 60" 200 Hertz ve 3D özellikli Sony LED almak, ama gidip görüp deneyip sonra almak istiyorum
Samsung C segmenti ve özellikle 3B 7000-8000 serisi ürünler artık seri sonu oldu. Fiyatları düşmüş olmalı. Samsung yetkilileri ile yapılan görüşmeler en geç mayıs ortalarında D segmenti ürünler, çoğunluğu led ve 3 boyutlu olacağını bildirdiler.
Valla hiçde düşmedi fiyatlar... İnşallah özellikle 40C650 ve 40c750 ben alana kadar şöyle 1300-1500 aralığına düşer
40c650 bundan 2 ay önce vatan bilgisayar da world karta 6 taksit 1.499 TL ye satılıyordu. Şimdi fiyatlar çok arttı. Aynı ürünü world karta 6 taksit 1.749 TL ye satıyorlar.
Teknosanın farkını yimişiz bayaa
boşver keyfini çıkar
@Kemal abi,http://en.wikipedia.org/wiki/S-LCDS-LCD Korede üretim yapıyor, Samsung ve Sony ortak kuruluşu. Samsung %50 + 1 hisse, Sony %50 -1 hisseye sahip.Aynı teknoloji ile üretim yapılıyor, teknolojinin adı PVA (Patterned vertical alignment) ve S-PVA (aynının süperi )Sırf ismi için Sony alınmaz yani