0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bravia Sony'nin işlemcilerine verdiği isim. Samsung da Crystal Engine mi ne diyordu. Onun da %90 ihtimal altında ARM işlemci veya Analog Devices DSP vardır.Ben de zaten aynı televizyon demiyorum abi, panel teknolojisi aynı diyorum. Daha bunun backlight tasarımı, anakartı vs gibi birçok parçası var.Ama sonuç olarak LCD kısmı, yani görüntünün oluşturulduğu ve piksellerin bulunduğu membran kısmı aynı fabrikada, aynı teknoloji ile üretiliyor.
Bugün vatanbilgisayarda World kart 6 taksit %20 indirim kampanyası var. Samsung 40C650 LCD TV 1.521 TL ye satılıyor. Alacak arkadaşların bilgisine.
Vallahi atarım kendimi yooook artık
ercüment neden atıyorsun kendini teknoloji bu, ilk çıkışta yüksek olur zamanla düşer46 inch olanına 3000 TL vermiştim ben de zamanında...
Ercü, Ali abininde dediği gibi teknolojiye yetişemiyoruz. 3D TV ler çıktı şimdi bi yaygınlaşsın bizim TV lerin yüzüne bakan olmaz
En iyisi bizimkiler Serkan abicim Biz saksı değiliz en çok bizeee
Sen hiç canını sıkma ercü, biz yeni model alana kadar en iyisi bunlar Para dediğin nedir ki elimizin kiri hiç canını sıkma sen
sen gene iyisin , ben 8.200 bayılmıştım
Kusura bakılmasın ama oha kemal abi
Insallah mutfaktaki degildir 8binlik. Gerci cok net goruntusu var. Konserve misir da istah acici duruyor masanin uzerinde. Ulker petit beurre biskuvi de.. Arkada da su damacanasi (kelime dogruysa) var herhalde.Bak bir hamlede Kemal Abi'nin mutfagindan analiz yaptik.
Oha ki ne Oha; şimdi bu Tv ler 2 bin e falan düştü