Gönderen Konu: Hangi Lcd Tv ?  (Okunma sayısı 15298 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi Lcd Tv ?
« Yanıtla #80 : Nisan 10, 2011, 18:29:44 »
Haklısın  Seydi, yakında "holografik" yayına geçecekler ve HD başlamadan bitecek, ama elden ne gelir, teknoloji çok hızlı

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Nisan 10, 2011, 18:29:44 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '11
  • 4 kere teşekkür etti
  • 164 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Nisan 11, 2011, 00:49:48 »
eyvallah abi,bu arada çok çok karizmatik görünüyorsunuz:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
« Yanıtla #82 : Nisan 14, 2011, 11:03:51 »
fiyatı uygun geldi, ihtiyacı olan arkadaşlara tavsiye...
http://www.bimeks.com.tr/urun/117530/samsung-46c630-117-lcd-tv.aspx
2008 toyota corolla d-4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #83 : Nisan 15, 2011, 12:35:09 »
vatan internetten satışta %25 indirim yapmış, 31 martta arkadaşa 1521 liraya aldığımız lcd 1426 liraya düşmüş, ilginenlere:
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-40c650-52-54-full-hd-102-cm-lcd-tv,-ultra-clear,-100hz,-1920x1080,-dlna,-4xhdmi,-40c650-52-54/productdetails.aspx?I_ID=45016
2008 toyota corolla d-4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #84 : Nisan 15, 2011, 15:35:35 »
vatan internetten satışta %25 indirim yapmış, 31 martta arkadaşa 1521 liraya aldığımız lcd 1426 liraya düşmüş, ilginenlere:
http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-40c650-52-54-full-hd-102-cm-lcd-tv,-ultra-clear,-100hz,-1920x1080,-dlna,-4xhdmi,-40c650-52-54/productdetails.aspx?I_ID=45016

Zamanında 1890'a almıştık allahım sana geliyorum :D :D
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #85 : Nisan 16, 2011, 20:50:25 »
eyvallah abi,bu arada çok çok karizmatik görünüyorsunuz:)
Hee

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
« Yanıtla #86 : Nisan 17, 2011, 22:46:10 »
ercü o konuyu daha önce konuşmuştuk, aldığın zaman yeni teknoloji idi, şimdi eskidi, yapacak bişey yok...
kemal abi resmini neden değiştirdin, hakkaten karizmatik duruyordun...
2008 toyota corolla d-4d

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2007 sol
  • Model Yılı: '07
  • 3 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #87 : Eylül 01, 2011, 23:15:20 »
Arkadaşlar yeni konu açmaya gerek görmedim, çok faydalı bilgiler var bu konuda ve şuan itibariyle çok ciddi tv almaya karar verdim alınacak tv şuan için hangisidir acaba ,ben samsung düşünüyorum teknosa ve istanbulbilişimde samsung diyo yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Susarak kazandığın değeri, boş konuşarak harcama...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 33000
  • 93 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #88 : Eylül 02, 2011, 11:09:58 »
Öncelikle başlığı güncellemek lazım hangi lcd tv biraz eskidi artık en azından hangi led tv yapabiliriz. Malum fiyat farkı kalmadı aralarında ikisininde fiyatları makul diye düşünüyorum. Evimde phillips var ama kendim almadığım için açıkcası seçim yapmam düşünülecek firmalar öncelikle sony ve samsung diye düşünüyorum. Samsung larda yada sony de şuna mutlaka dikkat edin derim.

1.) Usb flash disk bağlanabilir olmalı
2) Bu yuva diskteki video dosyasının dışında alt yazıyıda otomatik bulup yükleyebilir özellikte olmalı. Benim elimdekki bir çok film bu özellikte hemde orjinal sesleri ile film izeyebiliyorusunuz. Ben dublajı pek sevmem de...

Bu özellikte samsung da var hemde led tv ama model numarası hatırımda değil.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #89 : Eylül 02, 2011, 14:25:09 »
benim Tv de USB girişi yoktu, Medya marketten bir USB oynatıcı aldım , TV ye bağladım, olay tamam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
« Yanıtla #90 : Eylül 02, 2011, 15:07:41 »
Teknolojinin bu kadar ilerlediği bir dönemde tabiki çözülmeyecek şey yok ama onu aldım ekledim bunu aldım bağladım televizyonu etrafı yığınla cihaz, kablo ve herşeyden önce görüntü kirliliği ve ayrıca da extra masrafa ne gerek var olanı varken tercihi bu yönde kullanmak lazım diye düşünüyorum.
0 'dan 100 km 'ye 10 saniyede çıkabilirsin belki, ama önemli olan kaç saniyede durabildiğindir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 15 kere teşekkür etti
« Yanıtla #91 : Eylül 02, 2011, 17:39:41 »
Bahsettiğim USB oynatıcı basit ufak sevimli bir alet ve markasıda SONY
TV nin üstüne yapıştırdım, hem gayet pratik hemde hiç göze falan batmıyor
ancak entegre olanı tabiki çok daha iyi
şimdi artık HD uydu alıcıları bile TV nin içinde entegre oluyor, çevresinin ıvır zıvırla  dolması benimde hoşuma gitmiyor ama
DVD , Anfi, Receiver, PC derken Tv nin altı bit pazarına döndü
Öte yandan zengin ve dolu gösteriyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
« Yanıtla #92 : Eylül 02, 2011, 19:37:52 »
Evet kesinlikle en iyisi hepsinin tek bir cihaz içerisinde olması

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #93 : Eylül 04, 2011, 00:46:22 »
 3000 bin lira bütçe var. Hemen yanıbaşımızda yılların dostluğu olan bi arçelik bayisi var gelin size Sony verelim diyip diyip duruyorlar bende fazla anlamam TV'den siz ne önerirsiniz es geçip gidip başka yerden (Media MArkt) Samsung mu alsam yoksa Arçelik bayisinden Sony'mi alsam.
 Benim ihtiyacım olan Tv çok büyük olsun ve çok net göstersin LCD-Led falan farketmiyor bu konu da sizlerin acil yardımına ihtiyacım var.
 Babamın isteği de kesinlikle arka pencereden gelen güneş ışınlarından Tv etkilenmesin diyor...
 Şahsen ben en aşağı bi 140-150 ekran olsun istiyorum, 3D olsa da olur olmasa da...
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #94 : Eylül 04, 2011, 11:01:49 »
3000 bin lira bütçe var. Hemen yanıbaşımızda yılların dostluğu olan bi arçelik bayisi var gelin size Sony verelim diyip diyip duruyorlar bende fazla anlamam TV'den siz ne önerirsiniz es geçip gidip başka yerden (Media MArkt) Samsung mu alsam yoksa Arçelik bayisinden Sony'mi alsam.
 Benim ihtiyacım olan Tv çok büyük olsun ve çok net göstersin LCD-Led falan farketmiyor bu konu da sizlerin acil yardımına ihtiyacım var.
 Babamın isteği de kesinlikle arka pencereden gelen güneş ışınlarından Tv etkilenmesin diyor...
 Şahsen ben en aşağı bi 140-150 ekran olsun istiyorum, 3D olsa da olur olmasa da...

dostum ne alırsan al ama kesinlikle full hd led tv almalısın.konun başındna itibaren okursan artık yeni nesil alıcılardan ziyade yayıncı kuruluşlar artık hd yayın yapmaya başladıkalrından ileride tüm yayınlar hd olacaktır alacağın tv buna şimdiden uyumlu olmalı ve kalite anlamında kesinlikle led tv olmalı.ayrıca marka bazında bazı farklılıklar varki şöyle PHİLİPS özellikle mat görüntü veren bir ürün sunmuş durumda buna karşın samsung un renkleri daha canlı sony ikisini ortası gibi gördüm bukadar bariz farklılığın bir nedeni olmalı mutlaka ama açıkcası şu an bilmiyorum renk konusnda tek ktek karşılaştırman hatta imkanın varsa hepsini bir araya getirip aynı görütünyü aynı anda örerek kaar vermendir tai imkanın varsa ve yapablirsen,netice oalrak led tv yi şiddetle tavisiye ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
« Yanıtla #95 : Eylül 04, 2011, 11:15:01 »
Malum LED TV ler çok daha az yer tutuyor. LCD TV alırsan yaklaşık 12-15 cm kalınlığı var ama LED TV lerde bu 4-5 cm e kadar düşüyor. Elbetteki duvarda daha şık ve kibar durması dışında LED TV ler daha az enerji harcarlar. Bilindiği gibi artık bir çok ışık kaynağında led ampuller kullanılıyor. Az enerji harcaması dışında daha parlak ışıkta verirler. Bildiğim kadarı ilede artık aralarında pek bi fiyat farkıda kalmadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #96 : Eylül 04, 2011, 12:46:30 »
 bilgiler için teşekkür ederim. Zaten bende LEd'den başka düşünmüyorum dediğiniz gibi Led Full Hd..
 En iyisi gidip görmek yani siz Samsumgu daha mı ön planda tutuyorsunuz. Eğer samsung derseniz Adana'dan gidip alacam yok Sony derseniz hemen evimin yanından.. Ama çoğunluk Samsungtan yana gibi konuyu baştan aşağı okudum da.. Görüntüyü çok net istiyorum şu an evde 82 ekran toshiba var rezillik ötesi bulanık bulanık gösteriyor hiç ama hiç memnun değilim... Ne rengi canlı nede görüntüsü net..
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...

Çevrimiçi (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #97 : Eylül 04, 2011, 13:16:49 »
FullHD olması konusunda arkadaşlara katılıyorum, ama bence illa da LED olsun diye yola çıkma. CCFL LCD'lerin arka aydınlatmaları daha homojen.
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 4 kere teşekkür etti
« Yanıtla #98 : Eylül 04, 2011, 15:29:43 »
bilgiler için teşekkür ederim. Zaten bende LEd'den başka düşünmüyorum dediğiniz gibi Led Full Hd..
 En iyisi gidip görmek yani siz Samsumgu daha mı ön planda tutuyorsunuz. Eğer samsung derseniz Adana'dan gidip alacam yok Sony derseniz hemen evimin yanından.. Ama çoğunluk Samsungtan yana gibi konuyu baştan aşağı okudum da.. Görüntüyü çok net istiyorum şu an evde 82 ekran toshiba var rezillik ötesi bulanık bulanık gösteriyor hiç ama hiç memnun değilim... Ne rengi canlı nede görüntüsü net..

oğuz bey daha öncede dediğim gibi farklı firmalar ürünlerini belirli bir nedenle üretiyorlar phlipsin samsunga göre daha mat olamasının nedeni var ama şu an inanın bilmiyorum bu nedenleri bayilerine sorarak öğreneblirsiniz böylece belki aradığınızada ulaşama imkanınız olur.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 93 kere teşekkür etti
« Yanıtla #99 : Eylül 04, 2011, 15:34:12 »
Aşağıdaki ürünü incelemenizi öneririm. Fiyat olarak internette araştırın ama bayiden birebir almanız televizyon konusunda daha iyi olacaktır. Hem LED hem 3D özellikli tv ler ekran boyutuna göre 2.500 ila 4.000 TL arasında değişiyor.

http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-40-full-hd-3d-led-televizyon-40d6510/ProductDetails.aspx?productId=evsam40d6510&categoryId=163192