0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
vatan internetten satışta %25 indirim yapmış, 31 martta arkadaşa 1521 liraya aldığımız lcd 1426 liraya düşmüş, ilginenlere:http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-40c650-52-54-full-hd-102-cm-lcd-tv,-ultra-clear,-100hz,-1920x1080,-dlna,-4xhdmi,-40c650-52-54/productdetails.aspx?I_ID=45016
eyvallah abi,bu arada çok çok karizmatik görünüyorsunuz:)
3000 bin lira bütçe var. Hemen yanıbaşımızda yılların dostluğu olan bi arçelik bayisi var gelin size Sony verelim diyip diyip duruyorlar bende fazla anlamam TV'den siz ne önerirsiniz es geçip gidip başka yerden (Media MArkt) Samsung mu alsam yoksa Arçelik bayisinden Sony'mi alsam. Benim ihtiyacım olan Tv çok büyük olsun ve çok net göstersin LCD-Led falan farketmiyor bu konu da sizlerin acil yardımına ihtiyacım var. Babamın isteği de kesinlikle arka pencereden gelen güneş ışınlarından Tv etkilenmesin diyor... Şahsen ben en aşağı bi 140-150 ekran olsun istiyorum, 3D olsa da olur olmasa da...
bilgiler için teşekkür ederim. Zaten bende LEd'den başka düşünmüyorum dediğiniz gibi Led Full Hd.. En iyisi gidip görmek yani siz Samsumgu daha mı ön planda tutuyorsunuz. Eğer samsung derseniz Adana'dan gidip alacam yok Sony derseniz hemen evimin yanından.. Ama çoğunluk Samsungtan yana gibi konuyu baştan aşağı okudum da.. Görüntüyü çok net istiyorum şu an evde 82 ekran toshiba var rezillik ötesi bulanık bulanık gösteriyor hiç ama hiç memnun değilim... Ne rengi canlı nede görüntüsü net..