0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
FullHD olması konusunda arkadaşlara katılıyorum, ama bence illa da LED olsun diye yola çıkma. CCFL LCD'lerin arka aydınlatmaları daha homojen.
oğuz bey daha öncede dediğim gibi farklı firmalar ürünlerini belirli bir nedenle üretiyorlar phlipsin samsunga göre daha mat olamasının nedeni var ama şu an inanın bilmiyorum bu nedenleri bayilerine sorarak öğreneblirsiniz böylece belki aradığınızada ulaşama imkanınız olur.
Aşağıdaki ürünü incelemenizi öneririm. Fiyat olarak internette araştırın ama bayiden birebir almanız televizyon konusunda daha iyi olacaktır. Hem LED hem 3D özellikli tv ler ekran boyutuna göre 2.500 ila 4.000 TL arasında değişiyor. http://www.hepsiburada.com/Liste/samsung-40-full-hd-3d-led-televizyon-40d6510/ProductDetails.aspx?productId=evsam40d6510&categoryId=163192
hiç kurdurmadan geri ver1500 tl ye sony var, hemde 3D li
o fiyata iyi bir televizyon yalnız fpr gözlük kullanmıyor. 3d izlemek için ayrıca gözlük alman gerekir kutusundan çıkmıyor. Samsung sony vs için 3d gözlükler 150-250 tl arasındaFPR gözlükler de 20 tl civarında. AMa genel olarak çok güzel bir televizyon. ben de salı günü LG nin 42LV5500 led tv sini aldım indirimden. iki televizyon arasında kalmıştım. görüntüsü iyidir senin tv nin. Smart tv özelliği var. 46d6000 2700 TL idi bimekste