0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
O koca kasayı nasıl kaldırsın Kemal Bey D sınıfı araçlara 1,6 atmosferik motor koyan ve koyduran zihniyetleri kınıyorum
arkadaşlar ben 1.8 ve 2.0 triptronik araç sahibiyim. 1.8 129 beygir 2.0 147 beygir. benzin de bu araçların performansını beğenmeyen arkadaşların ya araçlarında bir problem var yada ferrariyle falan karşılaştırıyorlar 1.8 ile 190, 2.0 ile 210 km hız yapabilirsiniz (yapmasanız daha iyi olur tabii) ve yokuş yukarı kullanmak ise benim için büyük bir zevk çünkü gaza bastığınızda koltuğa yapışma hissi süper.... 1.8 lere sıralı sistem lpg takılır. en ufak bir güç kaybı olmaz. 2.0 lara emülatörlü eski sistem lpg takılır yüzde 30 güç kaybı olur hesabını siz yapınsaygılar
benim aracım 2003 avensis d4 2000cc .rampada duzde perf dusmesi yapmadan gıdıyor.ancak uzun yolda tavsiyem hız ne olursa olsun sabitleyiciyi kullanın.yakıt tasarrufunu farkedeceksiniz.tabi performansıda.arac kendisi çok daha iyi ayarlıyor .
1.6 elegant 2005 model ben memnunum.elbette kimse 2.0 gibi olmasını beklememeliönceliklerinizi belirleyip tercih sizin.
çetin abi telde konuştuğumuzda söylemiştim özellikle 2,0 aldım die bazen (özellikte benzinliğe yanaştığımda) 1,6 alsam da olurmuş diyorum..
Beğendiğim bir örneği, örtüşeceğini düşündüğüm için yazmak istedim.Çamaşır deterjanlarında en zor lekeleri çıkaranlar diğerlerine göre yaklaşık %50 daha pahalılar; oysa evlerin çoğunluğunda en zor leke oranı %3-5'i geçmiyor. Yani çamaşırlarında zor leke olmayan pek çok aile ihtiyacı olmadığı halde fazladan para vererek en zor lekeleri çıkaran deterjanları alıp çamaşırlarında yıpranmasına sebep oluyorlar. Tercih sizin derken: maalesef bu konuda performans ve ekonomi bir arada olmuyor. Tercih sizin (hepimizin)
çetin abi daha sık görüşelim .. foruma 2 ayda bir geliyorsun özlüyoruz olmuyor böyle..
Çetin bey süpersin, örneklemeniz harika.. selamlar
Başlıkla alakasız ama ben hondalara yetişemiyorum :p
Sinan bey yanlış anlamayın ama bunun 2 sebebi olabilir..1-şöför hatası2-araba hatasıbende buna benzer durumlar oluyor ama ş içi... Şehir dışında görürsem yada böyle bi duruma kalkışırlarsa veriyorum cevabı.. bildiriyorum sizin adınıza hadlerini..